Problemen oplossen bij het aanmelden bij Skype

Als u problemen ondervindt met aanmelden, controleert u eerst of u de nieuwste versie van Skype , voldoet uw systeem aan de minimale vereisten voor het uitvoeren van Skype en dat u de nieuwste software-updates en hardwarestuurprogramma's voor uw computer hebt. Hiermee worden de meeste aanmeldingsproblemen opgelost.

Wat kan dit veroorzaken?

Ik ken mijn aanmeldingsnaam en wachtwoord, maar ik kan me niet aanmelden. Mogelijk hebt u meerdere accounts (en weet u het niet eens).

Volg deze stappen om u aan te melden bij het juiste Skype-account:

1. Heb je meer dan één Skype-account?

• Gebruikt u een e-mailadres om u aan te melden bij andere Microsoft-producten of -services, zoals OneDrive of Outlook.com? Als u zich onlangs hebt aangemeld bij een van deze andere diensten, is het mogelijk dat u bij Skype bent aangemeld met een ander Microsoft-account.

• Gebruik je Skype op meer dan één apparaat, zoals bijvoorbeeld je desktopcomputer of telefoon? Het is mogelijk dat je op elk apparaat ingelogd bent op een ander account.

2. Probeer uw Skype-account te openen vanaf een ander apparaat waarop u mogelijk al bent aangemeld, zoals uw desktopcomputer of mobiele apparaat.
    Als u vanaf een ander apparaat toegang hebt tot het juiste Skype-account, kunt u de gebruikersnaam van het account waarmee u bent aangemeld identificeren door volg de stappen in dit artikel om uw Skype-naam te vinden .

3. Meld u af bij Skype en meld u vervolgens weer aan.
    Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met het juiste account met uw e-mailadres, telefoonnummer of Skype-accountgegevens.