Hoe wijs ik abonnementen toe aan leden in Skype Manager™?

In deze Veelgestelde vragen staan instructies over het toewijzen van abonnementen aan je leden en het annuleren van abonnementen.

Volg deze stappen om nieuwe abonnementen toe te wijzen of een bestaand abonnement van een lid te wijzigen:

1. Aanmelden bij Skype Manager .

2. Klik Functies via het Skype Manager Dashboard.

3. Selecteer Abonnementen in het menu.

4. Schakel het vakje in naast elk lid aan wie je een abonnement wilt toewijzen.

5. Klik Een abonnement toewijzen aan dit lid .

6. Typ de naam van het land dat u wilt bellen, selecteer het abonnement en klik vervolgens op Blijven .
    Als u wilt genieten van onbeperkt* gesprekken naar verschillende landen met slechts één abonnement, kunt u een Onbeperkt Wereld- of Onbeperkt Europa-abonnement (indien beschikbaar) selecteren.

7. Selecteer de abonnementsperiode en klik op Nu kopen .

De abonnementen zijn binnen enkele minuten beschikbaar en de abonnementskosten worden van je Skype-tegoed afgetrokken.

Nadat u de aankoop hebt voltooid, kunt u ook andere abonnementen toewijzen aan uw Skype Manager leden.

*A beleid voor eerlijk gebruik Geldt.

Abonnementen annuleren

Een abonnement van een lid annuleren:

1. Aanmelden bij Skype Manager .

2. Klik Functies via het Skype Manager Dashboard.

3. Selecteer Abonnementen in het menu.

4. Schakel het selectievakje in naast elk lid van wie je het abonnement wilt annuleren.

5. Schuif naar de onderkant van de ledenlijst en selecteer Abonnement opzeggen om te bevestigen dat u wilt annuleren.

De abonnementen en alle voordelen komen te vervallen op de data die voor de abonnementen zijn aangegeven. Er worden geen verdere kosten gemaakt.

Voor meer informatie over Skype Manager raadpleegt u onze downloadbare handleidingen .