Hoe beheer ik Skype-tegoed voor leden van mijn Skype Manager™?

In deze Veelgestelde vragen staan instructies over het toewijzen van Skype-tegoed aan je leden en het opladen van het Skype-tegoed van leden.

Opmerking: Zodra het tegoed is toegewezen, kunt u het niet meer terughalen van een lidaccount.

Volg deze stappen om Skype-tegoed aan een of meer leden toe te wijzen:

1. Aanmelden bij Skype Manager .

2. Klik Leden vanuit uw Skype Manager Dashboard.

3. Klik op de naam van een lid aan wie je Skype-tegoed wilt toewijzen.

4. Klik Tegoed beheren .

5. Voer het bedrag van het Skypetegoed in dat u wilt toewijzen in het weergegeven veld en klik op Tegoed toevoegen . Het Skype-tegoed wordt onmiddellijk in mindering gebracht op het saldo van je Skype Manager en toegevoegd aan het account van de geselecteerde leden.

6. Herhaal deze stappen voor alle leden aan wie je tegoed wilt toewijzen.

Het duurt even voordat het nieuwe saldo in je Skype Manager zichtbaar is. Mogelijk moet je de pagina opnieuw laden om het nieuwe saldo te zien.

Auto-opladen voor een of meer leden inschakelen:

1. Aanmelden bij Skype Manager .

2. Klik Leden in het bovenste menu.

3. Klik op de naam van een lid bij wie je Auto-opladen wilt activeren.

4. Klik Automatisch opladen beheren .

5. In het Account van lid opladen met voer het tegoed in dat u wilt aanvullen.

6. In het wanneer het saldo lager is dan voer in het veld het niveau in waarop het account van het geselecteerde lid opnieuw wordt opgeladen wanneer het onder dit niveau valt.

7. In het Limiet voor maandelijks opladen voer in het veld het maximumbedrag van skypetegoed in waarmee het account van het geselecteerde lid in elke maand kan worden opgeladen. Wanneer deze limiet is bereikt, wordt Auto-Opladen stopgezet tot de eerste dag van de volgende maand.

8. Klik Opslaan en activeren .