Waarom zijn sommige functies niet meer beschikbaar in Skype?

Wij doen altijd ons best om uw Skype-ervaring te verbeteren. Dit kan betekenen dat we sommige Skype-functies of -producten niet meer gebruiken, als we het gevoel hebben dat het u geen extra voordeel biedt.

Hier volgt een lijst met functies die zijn stopgezet in Skype:

Skype Mojis - Een korte videoclip die u kunt delen met uw Skype-chats.

Skype To Go : een functie die een optie was voor betalen per gebruik waarmee u mensen over de hele wereld kon bellen voor de prijs van een lokaal gesprek door u een lokaal nummer te geven waarop u hen kon bellen.

Skype Connect : Een functie in Skype Manager waarmee u kunt bellen of gebeld kunt worden via Skype Connect-services die zijn gekoppeld aan uw PBX met SIP-functionaliteit.

Spotify in Skype : Een functie waarmee u een voorbeeld van uw favoriete nummers kunt delen met uw vrienden en familie.

Skype-geld : Een functie waarmee u via PayPal geld kunt overmaken naar uw vrienden en familie in Skype.

Skype-gezin : Een functie waarmee microsoft-gezinsleden automatisch worden toegevoegd aan uw lijst met contactpersonen in Skype en een groepschat met de naam 'Mijn gezin' met die contactpersonen is gemaakt.

Skype Vertalen bot : een functie die een bot heeft gebruikt om een-op-een-gesprekken en Skype-gesprekken te vertalen. Dit is vervangen door Vertaalde gesprekken .

Cortana-suggesties: Een functie die suggesties heeft gedaan tijdens een Skype-chat, zoals slimme antwoorden of emoticons om te delen in uw gesprekken.

Skype-interviews: Een functie waarmee gebruikers interviews konden plannen en technische kandidaten konden evalueren met behulp van een realtime code-editor via Skype in hun browser.

SMS Connect: Een functie waarmee gebruikers hun Android-telefoon konden koppelen met hun Windows-pc of Mac om sms-berichten van hun bureaublad te verzenden en te ontvangen.

De Skype-contactpersoon: Een ingebouwde gecertificeerde Skype-bot die gebruikers tips, updates en nieuws gaf over Skype en andere Microsoft-producten en -services.

Cortana-bot: Een cloudgebaseerde persoonlijke assistent waarmee gebruikers taken konden instellen of informatie zoals restaurants of filmtijden in Skype konden vinden.

Invoegtoepassingen die zijn verwijderd uit Skype : Microsoft To-Do, Bing GIF's, Bing Images, Bing Restaurants, Zoeken in Bing, Bing Movies, GIPHY, YouTube, MojiLaLa, MSN weer, Gfycat, Vlipsy, TuneMoji, TripAdvisor, News, StubHub.

MySpace-integratie: Stopgezet vanuit Skype 5.0. MySpace is een dienst voor sociale netwerken. Het was mogelijk om profielinformatie van Skype en MySpace te koppelen en MySpace-gebruikers die ook Skype gebruiken toe te voegen aan uw Skype-contactenlijst.

Openbare chats: Beëindigd vanaf Skype 4.0. Met deze functie konden Skype-gebruikers aparte onderwerpen bespreken zonder dat ze elkaar daarvoor een contactverzoek hoefden te sturen.

Skype-integratie voor Slack: U kunt rechtstreeks vanuit Slack gratis Skype-gesprekken voeren.

SkypeMe! : Skype-gebruikers die skypeme! hebben geselecteerd hadden geselecteerd, konden met alle gebruikers chatten, zonder deze te kennen en contactgegevens met ze te delen.

SkypeZoeken: SkypeFind was een door de community bewerkte directory met zakelijke nummers.

Skype Prime: Beëindigd vanaf Skype 4.0. Het was een directory van adviseurs, 'gespreksproviders', die advies of vaardigheidstraining via Skype aanbood. De tarieven voor deze gesprekken werden onderling overeengekomen tussen de bellers en de adviseurs.

Skype Pro: Skype-gebruikers van belvoordelen voorzien tegen een kleine maandelijkse vergoeding. Skype Pro is nu vervangen door Skype-abonnementen die u nog meer voordelen bieden.

Skype Premium: Bood groepsvideogesprekken (nu gratis voor alle gebruikers) en onbeperkt bellen naar mobiele en vaste lijnen in een land naar keuze.

Skype WiFi: U kunt uw Skypetegoed gebruiken als betaling om u aan te melden bij openbare Wi-Fi-hotspots over de hele wereld.

Hoogtepunten in Skype : U kunt een foto of video maken, deze posten op uw hoogtepunten of deze rechtstreeks delen met uw contactpersonen.