U kunt zich aanmelden bij Skype met een Skype-naam, een e-mailadres of een telefoonnummer.

Als u al een Skype- of Microsoft-account hebt:

1. Open Skype en klik of tik op Skype-naam, e-mailadres of telefoon .

2. Voer uw Skype-naam, e-mailadres of telefoon in en selecteer Aanmelden .

3. Voer uw wachtwoord in en klik op het pijltje om door te gaan. U bent nu aangemeld bij Skype.

Opmerking : Zodra u zich hebt aangemeld, onthoudt Skype uw aanmeldingsgegevens wanneer u Skype sluit of afmeldt en ervoor kiest om uw accountinstellingen te onthouden.

Als u geen Skype- of Microsoft-account hebt:

1. Bezoek Skype.com in uw browser en Skype downloaden.

2. Start Skype en klik of tik op nieuw account Creatie .

3. We helpen u bij het maken van een nieuw account voor Skype.

Als u zich hebt aangemeld bij Skype op desktop en u zich wilt aanmelden op uw mobiele apparaat met een QR-code:

Nadat u zich hebt aangemeld bij uw Skype-desktop-app, kunt u een QR-code gebruiken om u ook eenvoudig aan te melden op uw mobiele apparaat.

1. Selecteer uw profielafbeelding .

2. Selecteer Aanmelden met QR-code .

3. Selecteer QR-code genereren .

4. Start Skype op uw mobiele apparaat

5. Selecteer Aanmelden met QR-code .

6. Selecteer QR-code scannen .

7. Scan de QR-code die op uw bureaublad wordt weergegeven om u aan te melden.