Kan ik me met mijn Facebook-account aanmelden bij Skype ?

Sinds januari 2018 kun je niet langer via Facebook aanmelden bij Skype. Alle Skype-aanmeldingen zijn gestroomlijnd naar Microsoft-accounts, zodat je via eenmalige aanmelding al je Microsoft-services kunt ontgrendelen – inclusief Skype, Office Online, Outlook, OneNote, OneDrive en meer – in één ervaring en met slechts één wachtwoord. Als je Skype wilt blijven gebruiken, maak je een nieuw Microsoft-account of meld je aan met een bestaand Microsoft-account als je er al een hebt.

Heb je een e-mailadres waarmee je aanmeldt bij andere Microsoft-producten of -services zoals Xbox, Office Online, OneDrive, Outlook.com of Windows?

• Ja . Geweldig: datzelfde e-mailadres kan worden gebruikt om u aan te melden bij Skype.

• No . Geen probleem, ga naar onze een accountpagina Creatie en we begeleiden u bij het maken van een nieuw Microsoft-account dat u kunt gebruiken om u aan te melden bij Skype en andere Microsoft-services.

Hoe kan ik mijn Skype Manager-account bijwerken als ik me via Facebook aanmeld?

1. Als u een e-mailadres hebt dat u gebruikt om u aan te melden bij andere Microsoft-producten of -services, zoals Xbox, OneDrive of Outlook.com, kunt u hetzelfde e-mailadres gebruiken om u aan te melden bij Skype. Zo niet, ga dan gewoon naar onze een accountpagina Creatie en we begeleiden u bij het maken van een nieuw Skype-account.

2. Gebruik onze Skype Manager hulpprogramma om een bestaand Skype-account in te stellen of het nieuwe account dat u zojuist hebt gemaakt als een Skype Manager-account.

3. Als je collega‘s Facebook gebruiken om zich aan te melden, moet je ervoor zorgen dat ook zij de stappen in dit artikel doorlopen.