Hoe kan ik contactpersonen van het ene Skype-account naar het andere overzetten?

Als u uw Skype-contactpersonen tussen twee accounts wilt overzetten, kunt u ze gewoon van het ene account naar het andere verzenden vanaf elk platform of apparaat in Skype.

Eerst moet u zich aanmelden bij het account dat u contactpersonen wilt verzenden Van:

1. Typ in het zoekvak de Skype-naam of het e-mailadres van het account waarnaar je de contactpersonen wilt overzetten.

2. Select je andere account in de zoekresultaten en start een conversatie.

3. Selecteer de knop Knop Visitekaartje Visitekaartje Knop.

4. Selecteer de contactpersonen die u wilt verzenden.

5. Wanneer u klaar bent, selecteert u de Verzenden Knop.

Meld u vervolgens aan bij het account dat u uw contactpersonen hebt verzonden Aan:

1. De visitekaartjes die je zojuist hebt verzonden, verschijnen in je chat. Selecteer Chat via een visitekaartje om een gesprek met die persoon te starten.

2. Zodra u met iemand van dit account hebt gechat, wordt deze persoon automatisch toegevoegd aan uw lijst met contactpersonen.

Opmerking : U kunt uw contactpersonen laten weten dat u met hen wilt chatten vanuit een ander Skype-account. U kunt maximaal tien berichten naar hen verzenden en afbeeldingen worden vervaagd totdat ze uw aanvraag accepteren.