Wanneer u de nieuwste versie van Skype installeert, ziet u mogelijk een updatefout en een foutcode 1603. Dit wordt veroorzaakt door problemen met het installeren van bestanden in het register op uw computer.

Ga als volgt te werk om deze fout op te lossen:

Probeer het volledig te verwijderen en opnieuw te installeren nieuwste versie van Skype . Als u nog steeds problemen ondervindt:

1. Bezoek deze pagina om het geautomatiseerde fix-it-hulpprogramma van Microsoft op te halen.

2. Verwijder Skype volledig van uw computer.

3. Klik Nu uitvoeren om het hulpprogramma fix-it uit te voeren.

4. Wanneer het hulpprogramma fix-it is voltooid, installeert u de nieuwste versie van Skype .

Als de fout zich blijft voordoen nadat u de bovenstaande stappen hebt geprobeerd, deelt u de details van uw probleem met onze community .