Wat is belleridentificatie en hoe stel ik deze in Skype in?

Identificatie van beller laat uw vrienden, familie en zakelijke contactpersonen weten dat u hen belt of een sms-bericht verzendt. Wanneer u nummeridentificatie, uw mobiele nummer of Skype-nummer wordt weergegeven wanneer u mobiele en vaste lijnen belt vanuit Skype.

Nummerweergave kan gratis worden ingesteld en gebruikt.

Om nummerweergave in te stellen met je mobiele nummer:

1. Open de Skype-app.

2. Selecteer uw profielafbeelding en selecteert u Instellingen .

3. Selecteer Bellen en selecteert u Nummerweergave .

4. Schakel de aanroeper-id in Op .

5. Selecteer je land in de vervolgkeuzelijst.

6. Voer uw mobiele nummer in het tekstvak in en selecteer Telefoonnummer toevoegen .

7. Je ontvangt een sms-bericht met een bevestigingscode op je telefoon. Vul deze code in het weergegeven veld. Bericht- en gegevenssnelheden kunnen van toepassing zijn om dit eenmalige sms-bericht te ontvangen.

8. Selecteer Blijven .

9. Als u de code correct hebt ingevoerd, ontvangt u een bevestigingsbericht en wordt uw nummerweergave over 24 uur geactiveerd.

Meer informatie informatie over het wijzigen van de instellingen voor de identificatie van de beller.

Vanaf december 2018, als u een Skype-nummer en hebt u beller-id niet ingeschakeld, wordt uw Skype-nummer automatisch ingesteld als uw beller-id voor de landen waarin dit beschikbaar is .

Ga als volgt te werk om uw Skype-nummer te wijzigen als u beller-id hebt ingeschakeld met een ander nummer:

1. Open de Skype-app.

2. Selecteer uw profielafbeelding en selecteert u Instellingen .

3. Selecteer Bellen en selecteert u Nummerweergave .

4. Selecteer in de weergegeven lijst met opsommingstekens het Skype-nummer dat u wilt gebruiken als uw nummerweergave.

5. Uw nummerweergave is nu ingesteld en klaar voor gebruik.

De identificatie van de beller met uw mobiele nummer is in de meeste landen beschikbaar. Als de nummerweergave niet werkt, kan dit zijn omdat deze niet beschikbaar is in uw land of omdat deze momenteel niet wordt ondersteund door de lokale telecommunicatieprovider voor het land dat u belt.

Identificatie van beller met behulp van uw mobiel nummer is niet beschikbaar in China, Hongkong, Japan en Mexico.

Identificatie van beller met behulp van uw Skype-nummer is beschikbaar in:

• Verenigde Staten

• VK

• Australië

• Brazilië

• Canada

• Chili

• Denemarken

• Estland*

• Nieuw-Zeeland

• Polen

• Zweden

• Zwitserland

Nummerweergave wordt onmiddellijk geactiveerd voor Skype-nummers.

Het kan tot 24 uur duren om nummerweergave voor mobiele nummers te activeren. Vóór de activering ontvang je het sms-bericht waarmee wordt bevestigd dat de nummerweergave wordt geactiveerd.

Wil je de nummerweergave deactiveren? Meer informatie.

Om transparantie te garanderen en u te helpen bij het beheren van uw verwachtingen, hebben we enkele landspecifieke beperkingen beschreven met betrekking tot het gebruik van belleridentificatie (CLI). Lees de volgende informatie zorgvuldig door voordat u internationale oproepen doet.

Estland

• Probleem : internationale gesprekken naar Estland met behulp van Het Estse Skype-nummer Caller Line Identifications (CDI's, ook wel bekend als FIX-nummers) kunnen worden geblokkeerd door onze telecommunicatiepartners.

• Aanbeveling : u wordt aangeraden om te controleren op toekomstige updates over dit probleem.

Oekraïne

• Probleem : Oproepen naar Noorwegen gaan mogelijk niet door als er een Noorse mobiele CLI wordt gebruikt. Dit komt door specifieke regelgeving en technische beperkingen binnen de Noorse telecommunicatie-infrastructuur.

• Aanbeveling : Overweeg het gebruik van een alternatief nummer of een alternatieve methode om contact op te nemen met geadresseerden in Noorwegen om de connectiviteit te garanderen.

Australië (Telstra)

• Probleem : Vanaf 19 februari blokkeert Telstra alle oproepen die worden ontvangen bij interconnectiepunten van interconnectiepunten (POI's) die mobiele CDI's van Telstra bevatten. Deze maatregel maakt deel uit van de voortdurende inspanningen van Telstra om de naleving van de Australische telecommunicatienormen te waarborgen.

• Aanbeveling : Als u een mobiele CLI met Telstra gebruikt, moet u mogelijk alternatieve opties voor identificatie van de beller verkennen om effectief te kunnen blijven bellen van en naar Australië.

Aanvullende resources
Als u problemen ondervindt die hier niet worden vermeld of als u verdere hulp nodig hebt, neemt u contact op met ons ondersteuningsteam of neemt u deel aan het gesprek in onze communityforums waar andere klanten hun oplossingen en ervaringen delen.

Conclusie
We zetten ons in om onze service te verbeteren en onderbrekingen als gevolg van deze beperkingen te minimaliseren. Uw begrip en samenwerking worden zeer gewaardeerd als we samenwerken met onze wereldwijde partners om deze problemen op te lossen.