Wat gebeurt er wanneer iemand mij via Skype belt terwijl ik een ander gesprek voer?

U krijgt een meldingsscherm voor binnenkomende oproepen waar u het volgende kunt doen:

• knop videogesprek Selecteer de knop Videogesprek om het nieuwe gesprek te beantwoorden met video. Het gesprek dat u al voert, wordt in de wacht gezet.

• Knop Aanroepen tabblad Selecteer de knop Oproep om de nieuwe oproep te beantwoorden. Het gesprek dat u al voert, wordt in de wacht gezet.

• knop gesprek beëindigen Selecteer de knop Einde belknop om te weigeren als u deze niet wilt beantwoorden.

• Aanroepen samenvoegen Selecteer de knop Samenvoegen de knop oproepen om uw huidige en inkomende Skype-gesprekken samen te voegen.

Als u niet antwoordt en u hebt Spraakberichten geactiveerd, kan de beller u een bericht achterlaten.

Wilt u meer weten?
Problemen met de kwaliteit van Skype-gesprekken oplossen