Hoe annuleer of wijzig ik mijn Skype-abonnement?

Skype-abonnementen zijn aankopen die automatisch worden verlengd totdat u ze annuleert. Zorg ervoor dat u uw abonnement minimaal drie dagen voor de verlenging opzegt, om te voorkomen dat u voor een nieuwe periode moet betalen. In tegenstelling tot abonnementen, Skype-tegoed alleen blijft u kosten in rekening brengen als u automatisch opladen ingeschakeld voor uw account.

Belangrijk : Als u Gekocht uw abonnement op uw Iphone Of Ipad , kunt u deze alleen beheren rechtstreeks vanaf uw apparaat . Als u Gekocht uw abonnement via Google Play , kunt u deze alleen beheren rechtstreeks op uw Android-apparaat .

Anders hebt u als volgt toegang tot uw abonnement:

1. Ga naar de Profielpagina skype-account en selecteert u Beheren voor het abonnement dat u wilt wijzigen.

Knop Abonnement beheren

2. Hier kunt u uw abonnementen en aankoopgeschiedenis bekijken, of uw betalingswijze wijzigen .

Opmerking : Als u de knop Beheren niet hebt, komt dit mogelijk doordat u skypetegoed hebt in plaats van een abonnement. Skype-tegoed wordt alleen in rekening gebracht als u automatisch opladen ingeschakeld voor uw account.

Belangrijk : Als u Gekocht uw abonnement op uw Iphone Of Ipad , kunt u deze alleen beheren rechtstreeks vanaf uw apparaat . Als u Gekocht uw abonnement via Google Play , kunt u deze alleen beheren rechtstreeks op uw Android-apparaat .

Zorg ervoor dat u uw abonnement minimaal drie dagen voor de verlenging opzegt, om te voorkomen dat u voor een nieuwe periode moet betalen.

1. Ga naar de Profielpagina skype-account en selecteert u Beheren voor het abonnement dat u wilt opzeggen.

Opmerking : Als u de knop Beheren niet hebt, komt dit mogelijk doordat u skypetegoed hebt in plaats van een abonnement. Skype-tegoed alleen blijft u kosten in rekening brengen als u automatisch opladen ingeschakeld voor uw account.

2. Selecteer Abonnement opzeggen .

Abonnementsoptie annuleren

3. Selecteer uw reden voor het annuleren en selecteer vervolgens Abonnement opzeggen om uw annulering te bevestigen. Als u een abonnement opzegt, blijft het actief tot de vervaldatum.
    reden van abonnementsannulering

Kan ik restitutie krijgen voor een geannuleerd Skype-abonnement? ? Abonnementen die niet zijn verlopen, komen mogelijk in aanmerking voor een restitutie. Skype's weergeven restitutiebeleid .

Problemen met het gebruik van uw Skype-abonnement ? Probeer deze Stappen voor probleemoplossing voor Skype-abonnementen .

Nee, u kunt niet overschakelen naar een ander abonnement of uw abonnement omzetten in Skype-tegoed. Mogelijk kunt u echter uw abonnement opzeggen en een nieuwe aanschaffen .

Als u meerdere abonnementen hebt, gebruikt Skype deze in de volgende volgorde:

• Per type abonnement: ongelimiteerde abonnementen worden eerst gebruikt en gelimiteerde abonnementen pas daarna.

• Per vervaldatum: abonnementen met de vroegste vervaldatum worden het eerst gebruikt.

Opmerking : wanneer u een upgrade uitvoert naar een nieuw abonnement, wordt het vorige abonnement geannuleerd en vervangen door het nieuwe abonnement zodra u alle minuten hebt gebruikt of de vervaldatum is verstreken.

Kan ik restitutie krijgen voor een geannuleerd Skype-abonnement? ? Abonnementen die niet zijn verlopen, komen mogelijk in aanmerking voor een restitutie. Skype's weergeven restitutiebeleid .

Problemen met het gebruik van uw Skype-abonnement ? Probeer deze Stappen voor probleemoplossing voor Skype-abonnementen.

Als deze stappen niet helpen, kunt u problemen rechtstreeks vanuit uw Skype-profiel melden:

1. Selecteer uw profielafbeelding .

2. Selecteer Instellingen .

3. Selecteer Help en feedback .

4. Selecteer Een probleem melden .

Klaar voor meer informatie:
Kan ik een restitutie krijgen voor een Skype-abonnement of Skype-tegoed?
Hoe kan ik mijn Skype-nummer annuleren?
Hoe kan ik mijn Skype-profiel en aankopen voor iPhone en iPad beheren?
Hoe kan ik mijn Skype-aankopen voor Google Play beheren?
Wat zijn de verschillende typen Skype-abonnementen en opties voor betalen per gebruik?
Problemen met Skype-abonnementen oplossen