Voor toegang tot je instellingen in Skype:

1. Selecteer uw profielafbeelding .

2. Selecteer Tandwielknop Algemene instellingen Instellingen .

3. Kies uit de volgende instellingen om uw wijzigingen aan te brengen:
    Opmerking: U hebt toegang tot uw Skype-instellingen vanaf elk platform of apparaat, maar niet alle instellingen kunnen op elk platform worden gewijzigd.

• Account & Knop Profiel Account en profiel

• De zichtbaarheid van uw profielafbeelding beheren.

• Bekijk en beheer uw accountgegevens.

• Tandwielknop Algemene instellingen Algemene

• Uw taal wijzigen.

• Kies uw opstart- en afsluitopties. (Niet beschikbaar in Skype voor Web of mobiel)

• Beschikbare Skype-sneltoetsen bekijken. (Niet beschikbaar in Skype voor Web of mobiel)

• U kunt uw Vertaalinstellingen aanpassen door de Gesproken taal of Vertaalstem te selecteren.

• Knop Privacy Privacy

• Schakel Locatie delen met Bing in of uit. (Niet beschikbaar in Skype voor Web)

• Vertaalmachtigingen in- of uitschakelen.

• Schakel Alleen Skype-oproepen van contactpersonen toestaan op dit apparaat in of uit.

• In- of uitschakelen Optionele diagnostische gegevens .

• Selecteer Privacy en cookies om de Privacyverklaring van Microsoft weer te geven.

• Knop Toverstaf voor vormgeving Uiterlijk

• Kies uw kleurenschema, licht, donker of systeeminstellingsmodi en kies uit de toegankelijke modi voor licht of donker met hoog contrast.

• De profielfoto weergeven van wie het laatste bericht heeft verzonden in uw groepschat met avatar van laatste berichtauteur in groepschat.

• Schakel de compacte lijstmodus in en toon avatars voor gebruikers en gesprekken.

Opmerking : als u de compacte lijstmodus inschakelt, wordt de avatar van de auteur van het laatste bericht in groepschat uitgeschakeld.

• Schakel de modus Gesplitste weergave in.

• Audio & Knop Videomicrofoon Audio en video (alleen desktop en web)

• Kies uw camera en pas de instellingen aan.

• Kies uw achtergrondeffect.

• Kies de microfoon en pas het invoerniveau aan.

• Pas de instellingen voor ruisonderdrukking aan.

• Kies uw luidsprekers en pas het uitvoerniveau aan.

• Voer een testgesprek uit.

• Knop Aanroepen tabblad Bellen

• Nummerweergave, doorverbinden en voicemail instellen.

• Gesprekken met ondertitels en andere oproepinstellingen inschakelen.

• Dataverbruik verminderen: nooit, op mobiele netwerken, altijd. (Alleen mobiel)

• Toegang tot geavanceerde instellingen voor bellen. (Alleen desktop)

• Knop Berichten Messaging

• Schakel leesbevestigingen in of uit, wijzig hoe emoticons worden weergegeven, pas je tekstgrootte aan en overige chatinstellingen.

• Voorbeeldweergaven van webkoppelingen in- of uitschakelen.

• De mogelijkheid in- of uitschakelen om gekopieerde berichten als aanhalingstekens te plakken in plaats van als tekst zonder opmaak.

• Uw instellingen voor automatisch downloaden wijzigen.

• Knop Meldingenbel Meldingen

• Verhoog, verlaag of schrap het aantal meldingen van Skype voor gebeurtenissen.

• Beheer de functies Niet storen.

• E-mailmeldingen beheren.

• Knop Contactpersonen Contactpersonen

• Contactpersonen synchroniseren. (Niet beschikbaar in Skype voor Windows, Web of Linux)

• Uw geblokkeerde contactpersonen beheren.

• Uw privacy-instellingen voor contactpersonen beheren.

• Help & Knop Feedbackgegevens Help en feedback

• Controleer de huidige Skype-versie.

• Hier vind je koppelingen naar Help-inhoud en kun je de huidige Skype-status controleren.

• Feedback geven en aanvullende informatie bekijken.

Wilt u meer weten?

Privacy
Wie kan mijn Skype-profiel en aanwezigheidsstatus zien?
Uw online veiligheid, beveiliging en privacy beschermen .