Skype voor Web is de eenvoudigste manier om te genieten van de functies van Skype waarmee u bekend bent in de desktop-app, zonder dat u deze hoeft te downloaden. U kunt zich aanmelden bij Skype voor Web en begin meteen te chatten. U moet Microsoft Edge, Chrome of andere ondersteunde browsers gebruiken. Meer informatie over de ondersteunde browsers voor Skype voor Web.

Wat kan ik doen met Skype voor Web?

Selecteer uw profielafbeelding profielafbeelding waar u het volgende kunt doen:

Web Skype-profiel en -status

• Uw status bijwerken naar Actieve , Weg , Niet storen Of Onzichtbaar .

• Uw stemmingsbericht aanpassen aan wat u voelt of vooraf ingestelde voorbeelden gebruiken, zoals Zo terug Of Uit voor lunch .

• Toegang Bladwijzers .

• Vrienden uitnodigen .

• Toegang Skype-profiel .

• Skypetegoed of een abonnement toevoegen vanuit Skype naar telefoon .

• Een Skype-nummer .

• Toegang tot de Instellingen Menu.

• Toegang tot onze downloadpagina vanaf Skype-app downloaden .

• Zoek uit Wat is er nieuw? .

Selecteer de knop knop meer opties Meer om snel toegang te krijgen tot:

Web-Skype meer menu

• Instellingen Menu.

• Help en feedback .

• Sneltoetsen .

• Afmelden .

Vanuit het hoofdvenster van Skype hebt u toegang tot:

Hoofdscherm van Web Skype

• knop Search Mensen, groepen en berichten - Search snel voor uw vrienden, groepen of een gesprek.

• toetsenblok Toetsenblok - Open het toetsenblok om te bellen.

• Knop Berichten Chats - Bekijk uw recente chats en favorieten en start een nieuw gesprek.

• Knop Aanroepen tabblad Oproepen - Zoek uw recente oproepen of voer een nieuwe oproep naar een van uw contactpersonen.

• Knop Contactpersonen Contactpersonen - Ga naar uw contactpersonen waar u een nieuwe contactpersoon kunt toevoegen, bekijk uw Favorieten en filter eenvoudig uw Skype-contactpersonen om te laten zien wie nu actief is in Skype.

• Knop Meldingenbel Meldingen - Bekijk uw Skype-meldingen.

• Chatfilter Chatfilter - Sorteer uw chats op tijd of Ongelezen of Favorieten verbergen.

• Knop Gesprek starten Nu vergaderen - Een groep samenbrengen voor een directe vergadering.

• Knop Nieuwe chat Nieuwe chat - Start een nieuwe groepschat, een nieuwe een-op-een-chat of een nieuw privégesprek.

• Koptekst van chatnaam - Krijg snel toegang tot het profiel en de instellingen van uw contactpersoon of groep.

• knop Search Vinden - Search voor specifieke tekst in de chat.

• chatgalerie Galerij - Zoek uw foto's, webkoppelingen en bestanden die in de chat worden gedeeld.

• nieuwe groep Creatie Pictogram Deelnemers toevoegen Of Toevoegen aan groep .

Wilt u meer weten?
Hoe kan ik nieuwe contactpersonen vinden in Skype?
Hoe kan ik een chatbericht verzenden?
Hoe kan ik bellen in Skype?
Hoe kan ik mijn Skype-instellingen wijzigen?
Skype voor Web gebruiken op een openbare of gedeelde computer