Hoe kan ik btw-facturen in Skype Manager downloaden?

Maandelijkse btw- of GST-facturen kunnen worden gedownload van het Skype Manager-beheerdashboard voor specifieke toewijzingen. U kunt uw btw- of GST-factuur voor een bepaalde maand downloaden op de 5e van de volgende maand; facturen zijn zes maanden beschikbaar.

Meer informatie over hoe Skype btw of GST in rekening brengt Hier .

Btw- of GST-facturen zijn beschikbaar om te downloaden voor beheerders in de volgende landen:

• Bulgarije

• Cyprus

• Denemarken

• Estland

• Hongarije

• Italië

• Letland

• Litouwen

• Malta

• Portugal

• Roemenië

• Slovenië

• Spanje

• Zwitserland

We brengen geen btw in rekening wanneer u Skype-tegoed koopt of toewijst, dus worden deze transacties niet weergegeven op maandelijkse btw-facturen. Er wordt btw in rekening gebracht voor het toewijzen van abonnementen of Skype-nummers, en dus worden deze transacties op de maandelijkse btw-facturen weergegeven.

De transacties van uw abonnees (gebruik van Skype-tegoed voor gesprekken, sms of Wi-Fi, en ook aankopen met toegewezen Skype-tegoed), komen in aanmerking voor btw als het geregistreerde factuuradres van het persoonlijk gekoppelde account zich in een land bevindt waar btw in rekening dient te worden gebracht. Maandelijkse btw-facturen voor transacties van abonnees zijn beschikbaar in bepaalde landen. Meer informatie .

Andere Skype ManagerRapporten zijn beschikbaar op het beheerdersdashboard.

Een maandelijkse btw-factuur downloaden:

1. Aanmelden Aan Skype Manager-beheerder .

2. Klik Rapporten vanuit uw Skype Manager Dashboard.
    Rapporten selecteren in dashboard

3. Klik Facturen .

4. Selecteer de maand waarvoor u een btw-/GST-factuur nodig hebt en klik op Downloaden om de factuur voor de toewijzing op te slaan in PDF-indeling.

Hier volgt een voorbeeld van een btw-/GST-factuur waarin elke kolom in detail wordt uitgelegd.

Btw-/GST-voorbeeldfactuur

<

1. Klantgegevens : uw naam en adres

2. Factuurnummer: unieke factuur-id

3. Factuurdatum: meestal de laatste dag van de maand

4. Datum : Datum van de transactie

5. Beschrijving : Oproepen die u hebt gedaan of aankopen die u hebt gedaan

6. Type : Het typeveld laat u weten of het item een aankoop, een oproep of een sms-bericht is

7. Nettobedrag: Het bedrag dat voor het artikel is betaald

8. Btw-bedrag: Het voor het item betaalde btw-bedrag

9. Bedrag : Totaal betaald bedrag inclusief BTW/GST voor het artikel

10. Totaal btw-bedrag : totale btw/GST betaald voor de maand

11. Belastingtarief : het toepasselijke belastingtarief dat wordt gebruikt om btw/GST te berekenen

12. Brutototaal bedrag : totaal bedrag en betaalde BTW/GST

Skype Manager

Btw

Btw-factuur

factuur