Wat is het verschil tussen Skype, Microsoft Teams en Skype voor Bedrijven?

Skype die u thuis gebruikt, is ideaal voor kleinere bedrijven van maximaal 20 werknemers. Het is gratis te gebruiken, tenzij u tegoed wilt kopen om te bellen naar vaste en mobiele telefoons.

Microsoft Teams kunt u audio-, video- en webvergaderingen hosten met iedereen binnen of buiten uw organisatie. Teams van 10 of 10.000 kunnen elkaar op één plek ontmoeten, ongeacht het aantal plaatsen waar ze zich bevinden. U kunt eenvoudig bestanden delen, deelnemen aan een-op-een- en groepschats en meer, allemaal met beveiliging op bedrijfsniveau. U kunt Skype ook gebruiken om deel te nemen aan een-op-een-chats en gesprekken met Microsoft Teams-gebruikers .

Skype voor Bedrijven hiermee kunt u maximaal 250 personen toevoegen aan onlinevergaderingen, biedt beveiliging op ondernemingsniveau, kunt u werknemersaccounts beheren en is geïntegreerd in uw Office-apps. Microsoft Teams vervangt Skype voor Bedrijven.

Wilt u meer weten?
Aan de slag met Skype
Aan de slag met Microsoft Teams
Aan de slag met Skype voor Bedrijven

skype voor Bedrijven