We hebben het moeiteloos gemaakt om Skype eens uit te proberen. U hebt geen account nodig en u hoeft niets te downloaden. U kunt chatten, spraak- of videogesprekken voeren, zelfs foto's delen en emoticons met uw vrienden. Dit is geen vervanging voor het deelnemen aan Skype, omdat gesprekken niet kunnen worden opgeslagen, maar het is een geweldige manier om het uit te proberen.

Als u als Skype-gast direct een chat-, spraak- of videogesprek wilt starten met uw vrienden:
Deelnemen aan chat als gast-GIF

1. Selecteer de knop Koppeling koppelen van je vrienden. Als u Skype hebt, wordt dit automatisch gestart. Als u dat niet doet, kunt u deelnemen als gast op Skype voor Web op uw bureaublad.

2. Selecteer Deelnemen als gast . Houd er rekening mee dat uw gastgesprek slechts 24 uur duurt.

Het goede nieuws is dat het slechts een paar minuten duurt om Aanmelden voor een Skype-account. Vervolgens kunt u de gesprekken zo lang houden als u wilt. En er is zo nog veel meer u kunt doen met Skype wanneer u een account hebt.

Om te genieten van het beste dat Skype biedt, Downloaden de app. En als u de Skype-app niet wilt downloaden, gebruikt u Skype voor Web vanuit elke ondersteunde webbrowser.

Als u Skype wilt proberen zonder te downloaden of u te registreren, hebt u een internetverbinding nodig. Meer informatie over systeemvereisten voor Skype.