Skype Web Control is een lichtgewicht Skype-webclient die beschikbaar is op outlook.com , msn.com En skype.com .

Skype-webbeheer gebruiken:

1. Meld u aan bij uw Microsoft-account vanaf een Microsoft-website, zoals outlook.com , msn.com Of skype.com.

2. Selecteer Knop Skype Web Control Skype bovenaan om te beginnen met chatten.

Skype-webbeheer

Zodra u zich met uw Microsoft-account hebt aangemeld bij een Microsoft-website, wordt u automatisch aangemeld bij Skype Web Control. U kunt niet schakelen tussen verschillende accounts in Skype Web Control.

U kunt berichten, afbeeldingen, bestanden en emoticons verzenden.

Als u bijlagen wilt verzenden, selecteert u Knop Bestand verzenden Bestand verzenden en kies vervolgens een bestand dat u wilt verzenden.

Ja, dat kan!

1. Ga naar een gesprek in uw Recente lijst met chats of gebruik Search .

2. Selecteer de knop Audio Of Video belknop om een gesprek te starten. Als u deze functie voor het eerst gebruikt, wordt u mogelijk gevraagd Skype toegang te geven tot uw camera en microfoon.

belknoppen

1. Selecteer Nieuwe chat .

2. Selecteer de persoon of personen met wie u wilt chatten en selecteer vervolgens Creatie om een nieuw gesprek te starten.

Vanuit uw Recente lijst met chats, selecteert u plusknop Nieuwe chat om toegang te krijgen tot uw contactpersonen in alfabetische volgorde.

Selecteer knop deelnemers toevoegen Het venster Deelnemers toevoegen openen en selecteert u de personen die u wilt toevoegen aan de groepschat.

Selecteer een gesprek in uw Recente lijst met chats en selecteer deelnemersknop Venster Chatdeelnemers openen om alle chatdeelnemers in de groepschat weer te geven.

Als u iemand uit een gesprek wilt verwijderen, selecteert u de X naast hun naam in de Chatdeelnemers Lijst.

1. Selecteer in een gesprek de knop meer opties Meer menuknop.

2. Selecteer Contactpersoon blokkeren en vervolgens kies of u misbruik wilt melden.

3. Selecteer Blok om te voorkomen dat de persoon contact met u opneemt.

1. Vanuit uw Recente lijst met chats, zoek het gesprek dat u wilt verlaten of verwijderen, selecteer de knop meer opties Meer menuknop.

2. Selecteer de optie om Verlaten Of Verwijderen het gesprek.

Vanuit uw Recente lijst met chats, selecteert u de knop meer opties Meer menuknop, selecteert u Info en Help Dan Feedback verzenden . Of maak contact met ons via Skype-feedback .

Selecteer de bovenste balk van het chatvenster om deze te minimaliseren tot een tabblad dat onder aan de pagina blijft plakken.

1. Selecteer in Outlook.com de knop instellingen Instellingen Knop.

2. Selecteer Alle Outlook-instellingen weergeven .

3. Selecteer de knop Algemene en selecteer vervolgens de Meldingen Tab.

4. Onder Chatten en bellen selecteert u de knop naast de nieuwe typen chat- en inkomende oproepen om deze in of uit te schakelen.