Feedback verzenden

Vraag het de community

Ja. Vanwege de populaire vraag van klanten hebben we Kannada-ondersteuning toegevoegd. Bedankt voor het sturen van feedback!

Skype-contactpersonen hebben knoppen voor gesprekken en videogesprekken. Telefooncontactpersonen hebben alleen een belknop met #. Dit betekent dat u ze alleen kunt bellen op hun gewone telefoon, met behulp van uw Skype-tegoed of een abonnement. Nodig ze uit om Skype te gebruiken en te profiteren van gratis bellen.

De meeste verwijderde oproepen worden veroorzaakt door netwerkproblemen, maar als u anders denkt, laat het ons dan weten. Tik op de app-lade linksboven en vervolgens op Help en feedback en vervolgens Een probleem melden .

• Lange wachttijden om een ​​OTP (One Time Password) te krijgen.

We werken actief aan het aanpakken van deze problemen voor een betere ervaring met Skype Lite.

Skype Lite is nu wereldwijd beschikbaar als bètaversie. Stappen voor het downloaden van bèta-apps zijn beschikbaar op de Google Play-site .

Wilt u meer weten?
Wat is Skype Lite?