Hoe beheer ik meldingen in Skype op een mobiel of tablet?

Android (6.0+), Android-tablet, iPhone en iPad

1. Tik in Chats op uw profielafbeelding .

2. Tik op Knop Instellingen Instellingen , schuif omlaag en tik op Knop Meldingenbel Meldingen .

3. Schakel de volgende meldingen in of uit:

• Chatmeldingen : als u alleen chats wilt dempen (oproepen worden nog steeds uitgevoerd)

Pushmeldingen (meldingen wanneer u Skype niet gebruikt op uw apparaat):

• Reacties : u ontvangt een melding wanneer iemand op uw berichten reageert.

• Meerdere apparaten : om pushmeldingen actief te houden op uw apparaat, zelfs wanneer u Skype gebruikt op een ander apparaat.

• Tips en trucs (aanbevolen): als u pushmeldingen van Skype wilt ontvangen over productfuncties.
    Opmerking: Als u Tips en trucs uitschakelt, ziet u mogelijk geen verjaardagsmeldingen in Skype.

• Meldingen van geplande oproepen : om te worden herinnerd voor geplande oproepen.

• Pollmeldingen : om een melding te ontvangen voor polls in Skype.

• Meldingen configureren : instellingen voor geluid, trillingen en LED-indicator beheren.

• Instellingen voor meldingen opnieuw instellen : stel de instellingen voor meldingen opnieuw in op de standaardinstelling.

In-app-meldingen (meldingen wanneer u Skype op uw apparaat gebruikt):

• Chatbannermeldingen : in-app-banners in- of uitschakelen voor chatmeldingen.

• Tips en trucs : om in-app-meldingen over Skype-functies weer te geven of te verbergen.

Opmerking: Als u Tips & Trucs uitschakelt, ontvangt u nog steeds kritieke systeemmeldingen.

• In-app-geluiden : om geluiden af te spelen voor in-app-bannermeldingen.

• Bannermeldingen voor geplande gesprekken : om te worden herinnerd voor geplande gesprekken terwijl u Skype gebruikt.

• In-app bannermeldingen weergeven voor polls : als u een melding wilt ontvangen voor polls terwijl u Skype gebruikt.

Niet storen:

• Chatmeldingen weergeven : als u chats wilt dempen in de modus Niet storen.

• Oproepmeldingen weergeven : als u oproepen wilt dempen in de modus Niet storen.

Email-meldingen:

• Gemiste chatherinneringen : als u e-mail wilt ontvangen over chats die u in de afgelopen 72 uur hebt gemist.

• Gemiste oproepherinneringen : als u e-mail wilt ontvangen over oproepen die u in de afgelopen 72 uur hebt gemist.

Opmerking: Als Meldingen of Slimme meldingen zijn ingeschakeld , gaan oproepen standaard door.

Android 4.0.4 - 5.1

1. Tik op de knop Menu menuknop .

2. Tik op Knop Instellingen android en iOS Instellingen en schuif omlaag naar Meldingen .

3. Schakel de volgende meldingstypen in of uit:

• Trillen : om te trillen op meldingen.

• Geluid afspelen : als u geluiden wilt afspelen op meldingen.

• Lampje voor pulsmeldingen : om de lampjes van het apparaat te pulsen op meldingen.

1. Tik op de naam van de contactpersoon of groep bovenaan het chatvenster.

2. Schuif in een chat omlaag en tik op Chatinstellingen . Schuif in een groep omlaag naar Groepsinstellingen .

3. Schakel Meldingen voor die chat in of uit.

Als alternatief voor groepschats kunt u slimme meldingen inschakelen, zodat u alleen een melding ontvangt wanneer u wordt geciteerd of @mentioned.

Opmerking: De optie voor het beheren van waarschuwingen voor specifieke gesprekken in Skype is niet beschikbaar in Skype op Android 4.0.4 - 5.1.

Meer informatie over hoe u kunt bepalen wie u kan bellen in Skype .

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u geen meldingen ontvangt. Probeer het volgende:

• U ontvangt geen meldingen meer wanneer u zich afmeldt. Zorg ervoor dat u bent aangemeld en verbonden bent met internet.

• Zorg ervoor dat de modus Meldingen voor gesprekken is ingeschakeld.

• Zorg ervoor dat meldingsgeluiden zijn ingeschakeld.

• Als u zich in de modus Niet storen bevindt , ontvangt u standaard geen chatmeldingen. U kunt dit gedrag wijzigen door uw profielfoto te selecteren en vervolgens in Instellingen op Meldingen te tikken en chatmeldingen weergeven te selecteren terwijl Niet storen is ingeschakeld .

• Controleer of u Skype-meldingen niet heeft uitgeschakeld via uw apparaatinstellingen. Instellingen worden op elk apparaat anders beheerd. Als u niet zeker weet hoe u uw apparaatinstellingen kunt controleren, moet u wellicht de website van de fabrikant raadplegen.

• Zorg ervoor dat u meldingen niet heeft uitgeschakeld voor een bepaalde chat.

• Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van Skype gebruikt.

Als u de Skype-app sluit zonder eerst af te melden, kunt u nog steeds meldingen ontvangen. Als u deze meldingen wilt stoppen, kunt u deze uitschakelen vanuit uw Instellingen of u afmelden voordat u de app sluit.

Uw apparaat kan nog steeds een geluid afspelen voor nieuwe berichten, ook al hebt u meldingen uitgeschakeld in Skype. Als u wilt voorkomen dat uw apparaat een geluid afspeelt wanneer u een nieuw Skype-bericht ontvangt, selecteert u Instellingen > Meldingen en schakelt u meldingen in of uit.

Opmerking: Meldingsinstellingen worden niet opgeslagen op uw apparaat wanneer u zich afmeldt bij Skype en Nee selecteert wanneer u wordt gevraagd of u de account- en toepassingsinstellingen op het apparaat wilt onthouden.

Zoekt u de bureaubladversie van dit artikel? Hoe beheer ik meldingen in Skype voor pc?