Kan ik Skype gebruiken op mijn Apple Watch of Android Wear-horloge?

Er is geen specifieke Skype-app beschikbaar voor deze apparaten. Als je Skype gebruikt op een ondersteund apparaat dat is gekoppeld met een Apple Watch, draagbaar Android Wear-apparaat of een ander slim apparaat, is het wellicht mogelijk om meldingen van nieuwe berichten en inkomende oproepen te ontvangen. Bekijk skype systeemvereisten voor meer informatie.

Opmerking : De beschikbare opties voor gekoppelde slimme apparaten zijn afhankelijk van het ondersteunde mobiele apparaat zelf en moeten worden geconfigureerd via Skype en de instellingen voor mobiele apparaten.