Skype houdt je meer verbonden met jouw wereld door het eenvoudig te maken om dingen gedaan te krijgen, leuke gesprekken te hebben of te genieten van spontane momenten samen met je vrienden en familie.

Controleer of u voldoet aan de systeemvereisten voor Skype.

Wat kan ik doen in Skype voor pc?

• profielafbeelding Profielafbeelding - Selecteer uw profielfoto zodat u uw status kunt bijwerken naar Actieve , Weg , Niet storen Of Onzichtbaar uw Skype-tegoed of -abonnementen beheren en toegang krijgen tot uw Knop Instellingen Instellingen .

• knop meer opties Meer - Snel bij uw Knop Instellingen Instellingen Toevoegen Help Verzenden Feedback , Een probleem melden , Modus voor gesplitste weergave inschakelen , Bekijken Sneltoetsen , Of Afmelden .

• knop Search Search - Vind je vrienden snel.

• toetsenblokknop Toetsenblok - Snel toegang tot het toetsenblok.

• Knop Berichten Chats - Bekijk uw recente chats en favorieten en start een nieuw gesprek.

• Knop Aanroepen tabblad Oproepen - Gebruik het toetsenblok, zoek snel uw recente oproepen of bel een van uw contactpersonen.

• Knop Contactpersonen Contactpersonen - Ga naar uw contactenvenster waar u uw Skype-contactpersonen eenvoudig kunt filteren op Alle , Skype alleen contactpersonen en welke van uw contactpersonen is Nu actief op Skype.

• Knop Meldingenbel Meldingen - Ga naar het venster met Skype-meldingen.

• Knop Nieuwe chat Chat - Start een nieuwe groepschat, een nieuwe een-op-een-chat of een nieuw privégesprek.

• knop punthaak omlaag chatfilter -Bekijken Recente Of Verborgen chats , sorteert u uw chats op Tijd Of Ongelezen Of Favorieten verbergen .

• Koptekst van chatnaam - Krijg eenvoudig toegang tot het profiel en de instellingen van uw contactpersoon of groep.

• knop Search Vinden - Search voor een specifiek bericht in een chat.

• chatgalerie Galerij - Vind uw gedeelde foto's, webkoppelingen en bestanden eenvoudig.

• nieuwe groep Creatie Pictogram Deelnemers toevoegen Of Toevoegen aan groep - Voeg een deelnemer toe aan een een-op-een-chat om een groep te maken of een andere deelnemer toe te voegen aan een bestaande groep.

• Knop Invoegtoepassing Menu Invoegtoepassing - Zoek invoegtoepassingen om dingen gedaan te krijgen in uw gesprek zonder van app te veranderen.