Hoe kan ik mijn stemmingsbericht in Skype toevoegen of wijzigen?
  1. Selecteer uw profielafbeelding .

2. Selecteer onder uw profielafbeelding Delen wat u aan het doen bent en voeg een nieuw stemmingsbericht toe of selecteer het bestaande bericht om het bij te werken. U kunt uw stemmingsbericht snel bijwerken vanuit de lijst met suggesties of uw eigen bericht maken. Als woorden niet genoeg zijn, kunt u de emoticon toevoegen of bijwerken:

• Selecteer Knop Emoticon toevoegen Emoticonkiezer openen als u er nog geen hebt toegevoegd.

• Selecteer de bestaande emoticon om een nieuwe te kiezen.
      Emoticon bijwerken

3. Selecteer de knop Gedaan om uw stemmingsbericht op te slaan.

Android 4.0.4 - 5.1

1. Tik op het menu menuknop Knop.

2. Tik op de knop Potlood Potloodknop onder uw naam om uw stemmingsbericht toe te voegen of bij te werken.

3. Tik op de knop Vinkje Knop Vinkje om uw stemmingsbericht op te slaan.