Hoe kan ik nieuwe contactpersonen zoeken en toevoegen in Skype?
  1. Selecteer bovenaan uw venster in Skype knop SearchMensen, groepen, berichten.

Opmerking : Voor mobiele gebruikers tikt u op knop SearchSearch .

2. In het Search typt u de Naam , Skype-naam , E-mail Of Telefoonnummer van de persoon met wie u wilt chatten.

Opmerking : Voor Skype voor Android 4.0.4 tot 5.1 of Skype Lite gebruikers selecteert u Tik om te zoeken in de Skype-directory .

3. Selecteer uw vriend in de zoekresultaten en u wordt naar een gespreksvenster gebracht.

4. Typ een bericht en selecteer Knop Verzenden Verzenden . Ze worden automatisch toegevoegd aan uw lijst met contactpersonen, maar u kunt ze maximaal 10 berichten verzenden en afbeeldingen worden wazig totdat ze uw verzoek accepteren.

Wilt u uw Skype-profiel delen met vrienden via Skype op mobiele apparaten?

Geen probleem, skype maakt het eenvoudig om uw profiel QR-code te delen die u kunt verzenden naar uw mobiele contactpersonen met behulp van de app van uw keuze. Selecteer uw profielafbeelding , tikt u op de QR-code tik naast uw Skype-naam op Delen selecteert u hoe u deze wilt delen met uw vrienden en familie.

Hebt u een vriend die niet werkt met Skype?

Geen probleem, skype maakt het gemakkelijk om iedereen uit te nodigen om te chatten. Selecteer uw profielafbeelding Kies Skype-profiel en selecteert u Profiel delen .

Wilt u een telefoonnummer opslaan als contactpersoon?

Open het toetsenblok, voer het telefoonnummer in dat u wilt opslaan en selecteer Telefoonnummer opslaan . In het Venster Nieuwe contactpersoon , voert u een in Voor- en achternaam en selecteert u Opslaan .