Hoe kan ik zich afmelden om niet zichtbaar te zijn in de zoekresultaten van Skype?

Je kunt informatie in je Skype-profiel invoeren of bewerken, zoals je locatie, e-mailadres of telefoonnummer, om het je vrienden gemakkelijker te maken om je te vinden. Als u liever niet wordt opgenomen in de openbare zoekmap, kunt u zich afmelden. Als u zich afmeldt, zorgt u ervoor dat u doorzoekbaar voor iedereen in Skype .

Als u zich wilt afmelden voor detecteerbaar zijn in Skype-zoekopdrachten:

1. Van Chats selecteert u uw profielafbeelding .

2. Selecteer Knop Instellingen Instellingen en selecteert u Knop Contactpersonen Contactpersonen .

3. Selecteer Privacy .

4. Draai Weergeven in zoekresultaten Uit. U kunt uzelf weer detecteerbaar maken door de optie op elk gewenst moment weer in te schakelen.

Opmerking : Als u uw zichtbaarheidsinstellingen hebt gewijzigd in een nieuwere versie van Skype, wordt in oudere versies mogelijk niet meer nauwkeurig weergegeven of u bent afgemeld voor zoeken. Werk bij naar de nieuwste versie van Skype of ga naar uw Skype-profiel op het web om de meest nauwkeurige weergave van uw instellingen te krijgen.

Android 4.0.4 - 5.1

1. Tik menuknop Menu .

2. Tik Knop Profiel Mijn profiel en tik vervolgens op Knop Bewerken Bewerken bovenaan.

3. Schuif omlaag naar het Instellingen en voorkeuren vervolgkeuzelijst en selecteer Profiel bewerken .

4. Selecteer Profielinstellingen en schakel het selectievakje uit Weergeven in zoekresultaten . Je kunt jezelf opnieuw vindbaar maken door deze optie op elk gewenst moment weer aan te zetten.