Waarom ontbreken mijn Skype-contacten of -tegoed?

Als je bent aangemeld bij Skype, maar je je contacten of Skype-tegoed niet ziet, heb je je waarschijnlijk aangemeld bij een ander account dan je had bedoeld.

Wat kan dit veroorzaken?

• Mogelijk hebt u meerdere Microsoft-accounts en weet u dit niet eens.
    Hebt u ooit Outlook.com, Hotmail, Microsoft 365, OneDrive, Xbox of Windows gebruikt? Het e-mailadres dat voor deze diensten gebruikt, kan ook worden gebruikt om je aan te melden bij Skype. Als je meer dan één account hebt, is het mogelijk dat je je hebt aangemeld bij Skype, maar niet met het juiste account waarin je contactpersonen en Skype-tegoed zijn opgeslagen.

• Iemand anders heeft uw apparaat mogelijk gebruikt om zich aan te melden bij zijn of haar Microsoft-account.
    Iemand zoals een vriend, familielid, kind of echtgenoot kan uw apparaat hebben gebruikt om zich aan te melden bij hun account en zijn vergeten zich weer af te melden.

Stappen voor probleemoplossing

1. Heb je meer dan één Skype-account?

• Gebruikt u een e-mailadres om u aan te melden bij andere Microsoft-producten of -services, zoals Xbox, OneDrive of Outlook.com? Als u zich onlangs hebt aangemeld bij een van deze andere diensten, is het mogelijk dat u bij Skype bent aangemeld met een ander Microsoft-account. Tik of klik op uw profielfoto en zowel uw Skype-naam als het account waarin u bent aangemeld, wordt weergegeven om u te helpen bepalen of u bent aangemeld bij het juiste account.

• Gebruik je Skype op meer dan één apparaat, zoals bijvoorbeeld je desktopcomputer of telefoon? Het is mogelijk dat je op elk apparaat ingelogd bent op een ander account.

2. Probeer uw Skype-account te openen vanaf een ander apparaat waarop u mogelijk al bent aangemeld, zoals uw desktopcomputer, een mobiel apparaat of Xbox .
    Als u vanaf een ander apparaat toegang hebt tot het juiste Skype-account, kunt u de gebruikersnaam van het account waarmee u bent aangemeld identificeren door volg de stappen in dit artikel om uw Skype-naam te vinden .

3. Meld u af bij Skype en meld u vervolgens weer aan .
    Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met het juiste account met uw e-mailadres, telefoonnummer of Skype-accountgegevens.

4. Kunt u uw contactpersonen of Skype-tegoed nog steeds niet vinden?
    Meld u aan met een e-mailadres dat u mogelijk eerder hebt gebruikt om u aan te melden bij Microsoft-services. Als je nog steeds je contactenlijst of Skype-tegoed niet ziet, meld je weer af en probeer het opnieuw met een ander e-mailadres.

Als je je Skype-tegoed 180 dagen lang niet gebruikt, wordt het inactief. Maak je geen zorgen, het is heel gemakkelijk om Uw Skype-tegoed opnieuw activeren .