Hoe kan ik sms-berichten verzenden in Skype?

Als u een sms-bericht wilt verzenden, moet u eerst een beetje Skype-tegoed . U kunt vervolgens een sms-bericht verzenden naar een contactpersoon met een opgeslagen telefoonnummer.

Opmerking: Het verzenden van sms-berichten naar Amerikaanse nummers is beperkt, tenzij u een Amerikaans Skype-nummer hebt ingesteld als uw nummer van de beller.

• Vanuit chats :

• Op Desktop , selecteert u een een-op-een-chat en selecteert u de via Skype vervolgkeuzelijst boven de Typ een bericht en selecteer een telefoonnummer als hun telefoonnummer is verbonden met hun Skype-profiel.

• Op Mobiele , selecteert u een een-op-een-chat, tikt u op de Toevoegen aan chat Toevoegen aan chat en tik op Sms-knop SMS .

• Vanuit oproepen : Selecteer de toetsenblokknop Toetsenblok , voer een telefoonnummer in en selecteer vervolgens de Sms-knop Sms verzenden Knop.

• Vanuit een profiel : Selecteer de Sms-knop Sms verzenden als ze een telefoonnummer hebben dat is verbonden met hun Skype-profiel.

• Vanaf elk tabblad op het bureaublad : Selecteer de toetsenblokknop Toetsenblok , voer een telefoonnummer in en selecteer vervolgens de Sms-knop Sms verzenden Knop.

Android 6.0 tot 7.1.2

• Vanuit chats : Selecteer een een-op-een-chat, selecteer hun naam in de chatkoptekst en selecteer vervolgens de Sms-knop SMS onder hun mobiele nummer.

Opmerking : Als uw contactpersoon meer dan één telefoonnummer heeft opgeslagen, kunt u kiezen welk nummer u wilt gebruiken.

U kunt een sms-bericht verzenden naar vrijwel elk nummer, zolang deze tekst is ingeschakeld. De meeste mobiele en sommige vaste lijnen kunnen sms-berichten ontvangen.

Belangrijke update voor sms-nummers naar Amerikaanse nummers:
Vanwege recente beleidswijzigingen om phishing te voorkomen, wordt het verzenden van sms-berichten naar Amerikaanse nummers beperkt, tenzij u een Amerikaans Skype-nummer hebt ingesteld als uw beller-id. Restituties: Gebruikers die in rekening zijn gebracht voor sms-berichten die niet zijn bezorgd vanwege dit blok, ontvangen restituties.

Nee, je kunt momenteel slechts één persoon tegelijkertijd sms-berichten sturen.

Belangrijke update voor sms-nummers naar Amerikaanse nummers:
Vanwege recente beleidswijzigingen om phishing te voorkomen, wordt het verzenden van sms-berichten naar Amerikaanse nummers beperkt, tenzij u een Amerikaans Skype-nummer hebt ingesteld als uw beller-id. Restituties: Gebruikers die in rekening zijn gebracht voor sms-berichten die niet zijn bezorgd vanwege dit blok, ontvangen restituties.

Als de ontvanger zich in de VS bevindt, een Skype-nummer heeft en de identificatie van de beller heeft ingesteld, kan deze mogelijk uw sms-berichten ontvangen en beantwoorden in Skype, Meer informatie . Als dat niet zo is en je een sms-bericht verzendt via Skype, kan de ontvanger het niet beantwoorden in Skype. U kunt echter de afzender-id wijzigen zodat uw mobiele nummer wordt weergegeven in plaats van uw Skype-naam . De ontvanger kan vervolgens reageren op je sms-bericht en zijn of haar antwoord wordt naar je mobiel verzonden (niet naar Skype).

Belangrijke update voor sms-nummers naar Amerikaanse nummers:
Vanwege recente beleidswijzigingen om phishing te voorkomen, wordt het verzenden van sms-berichten naar Amerikaanse nummers beperkt, tenzij u een Amerikaans Skype-nummer hebt ingesteld als uw beller-id. Restituties: Gebruikers die in rekening zijn gebracht voor sms-berichten die niet zijn bezorgd vanwege dit blok, ontvangen restituties.

Naast de gebruikelijke redenen kunnen mislukte berichtenbezorging ook worden veroorzaakt door de nieuwe beperkingen voor het verzenden van sms-berichten naar Amerikaanse nummers. Zorg ervoor dat u voldoet aan de meest recente vereisten, waaronder het instellen van een Amerikaans Skype-nummer als uw nummer van de beller als u amerikaanse nummers probeert te sms'en. Restituties: Gebruikers die in rekening zijn gebracht voor sms-berichten die niet zijn bezorgd vanwege dit blok, ontvangen restituties.

Controleer ook het telefoonnummer van de geadresseerde en of u voldoende Skype-tegoed hebt en probeer het bericht vervolgens opnieuw te verzenden.

Als u een sms-bericht verzendt naar iemand in de VS, ondersteunen alleen de volgende providers het ontvangen van sms-berichten via Skype: Alltel, ATandT, Cellular One Dobson, Cellular South, Centennial, Cincinnati Bell, Nextel, Ntelos, Sprint, T-Mobile, Unicel, U.S. Cellular®, Verizon Wireless, Virgin Mobile USA.