Hoe beheer ik meldingen in Skype op een mobiel of tablet?

Terwijl u in uw groepschat bent, tikt u op de Groepsnaam .

Vanuit uw groepsprofiel kunt u het volgende doen:

Android (6.0+), Android-tablet, iPhone en iPad

• Knop Tekst bewerken Een groepsafbeelding toevoegen of bijwerken - Tik op de knop groepsafbeelding om een foto te uploaden of de foto helemaal te verwijderen.

• Knop Tekst bewerken De groepsnaam wijzigen - Tik op de knop Bewerken naast de groepsnaam om een nieuwe te typen.

• Android-knop delen (Android) iOS-knop delen (iOS) Koppeling delen om lid te worden van groep -Tik Koppeling delen om lid te worden van groep en in de Delen en verbinding maken venster, inschakelen Groep delen via koppeling , kunt u kiezen hoe u deze wilt delen:

• Naar klembord kopiëren

• QR-code

• Meer - Verzenden als sms, e-mail of via een andere app.

• Knop Gesprek starten Oproep starten -Tik Oproep starten om een audio- of videogesprek met deze groep te starten.

• Knop Berichten Een bericht verzenden -Tik Bericht verzenden om een bericht naar deze groep te verzenden.

• Knop Gesprek plannen Een gesprek plannen -Tik Een gesprek plannen om deze groep een uitnodiging te sturen voor een gesprek op een specifieke datum en tijd.

• knop Search Search in gesprek - Zoek een specifiek bericht in uw chat.

• Deelnemers toevoegen -Tik Deelnemers toevoegen om maximaal zeshonderd extra deelnemers aan uw groepsgesprek op te nemen.

• Groepsgalerie -Tik Meer weergeven in de groepsgalerie om alle afbeeldingen, koppelingen en bestanden te bekijken die met deze groepschat zijn gedeeld.

U kunt ook Verbergen uw groepschat om deze te verwijderen uit uw recente chatlijst.

Android 4.0.4 - 5.1

• Cameraknop Een groepsafbeelding toevoegen of bijwerken : Tik op de knop groepsafbeelding om een foto te uploaden of de foto helemaal te verwijderen.

• Knop Bewerken De groepsnaam wijzigen :Tik Bewerken naast de groepsnaam om een nieuwe te typen.

• Meldingen : Schakel meldingen in of uit om een waarschuwing te ontvangen wanneer u een nieuwe chat in deze groep ontvangt.

• Groep delen via koppeling :Tik Groep delen via koppeling om een uitnodigingskoppeling naar uw groepschat te delen.

• Chatgeschiedenis : Iedereen toestaan om de chatgeschiedenis te zien.

• Groep verwijderen : Verwijder de groepschat.

• Groep verlaten : verlaat de groepschat.

• Mensen toevoegen :Tik Personen toevoegen om extra deelnemers aan uw groepsgesprek op te nemen.

Android (6.0+), Android-tablet, iPhone en iPad

• Gesprek verbergen :U kunt Uw groepschat verbergen om het uit uw chatlijst te verwijderen.

• Meldingen : Schakel meldingen in of uit om een waarschuwing te ontvangen wanneer u een nieuwe chat in deze groep ontvangt.

• Slimme meldingen :Met Slimme meldingen op, wordt u alleen op de hoogte gesteld wanneer iemand u citeert of @mentions u in deze groep.

• Toevoegen aan Favorieten : Voeg dit groepsgesprek toe aan het begin van uw Chats Tab.

• Chatgeschiedenis : Iedereen toestaan om de chatgeschiedenis te zien.

• Groep delen via koppeling : Schakel deze optie uit om te voorkomen dat groepsleden een uitnodigingskoppeling voor deze groep maken en delen.

• Deelname toestaan voor gastgebruikers : Schakel deze optie uit om te voorkomen dat gebruikers met gastaccounts lid worden van deze groep.

• Groep verlaten : verlaat de groepschat.

Meer informatie over instellingen voor groepschats beheren in Skype op desktop .