Hoe kan ik reageren op een chatbericht dat ik in Skype heb ontvangen?

Reageren op een chatbericht:

U kunt eenvoudig op een bericht reageren door op de reactie van iemand anders te klikken of tikken om hetzelfde bericht te gebruiken.

Uw eigen reactie kiezen:

1. Selecteer de knop lachebekje naast een bericht dat u hebt ontvangen. Er verschijnt een selectie van beschikbare reacties.

Opmerking : nieuwe reacties worden regelmatig toegevoegd en kunnen per regio verschillen. U kunt ook uw reactiekiezer aanpassen.

2. Swipe naar links of rechts op mobiele apparaten of klik op de pijlen op het bureaublad om een keuze te maken uit extra reacties.

3. Als u de emoticon selecteert, wordt deze automatisch verzonden.

Opmerking : Op mobiele apparaten kunt u snel een bericht leuk vinden door erop te dubbeltikken.

Uw berichtreactiekiezer aanpassen:

1. Selecteer de knop lachebekjeknop lachebekje naast het bericht waarop u wilt reageren.

2. Selecteer de knop Knop Tekst bewerken Reacties aanpassen Knop.

3. Selecteer de knop Minus naast eventuele reacties die u uit de reactiekiezer wilt verwijderen.

4. Selecteer de knop Plus naast eventuele reacties die u wilt toevoegen aan de reactiekiezer.

• U kunt maximaal zestig reacties hebben in de reactiekiezer. Nieuwe reacties worden toegevoegd aan de voorkant van de reactiekiezer.

• U kunt meer emoticons selecteren uit de verschillende categorieën onderaan de Uw reacties aanpassen Venster.

5. Selecteer Gedaan om uw aangepaste reactiekiezer op te slaan.

U kunt ook aangepaste reacties toevoegen met chatopdrachten .