Hoe filter ik mijn contactpersonen in Skype?
  1. Selecteer in Skype Contactpersonen .

2. In het Contactpersonen selecteert u het tabblad Filter Knop:

• Android- en iPhone-filterknop Op Android (6.0+) En Android-tablet

• Android- en iPhone-filterknop Op Iphone En Ipad

• knop punthaak omlaag Op Windows , Mac , Linux, Web En Skype voor Windows 10 en 11 (versie 15)

3. U kunt uw contactpersonen als volgt filteren:

• Alle - Geeft alle contactpersonen in skype en gesynchroniseerd adresboek weer.

• Mijn contactpersonen - Geeft contactpersonen weer waarmee u hebt gechat of die u handmatig hebt opgeslagen in Skype.

• Alleen actieve contactpersonen weergeven - Geeft alle contactpersonen weer die momenteel actief zijn in Skype.

Opmerking : De optie om contactpersonen te filteren is niet beschikbaar in Skype op Android 4.0.4 - 5.1.