Skype voor Windows, Mac, Linux, Skype voor Windows 10 en 11 (versie 15), Android (6.0+), iPhone en iPad.

1. Tik of klik op uw profielafbeelding .

2. Selecteer Afmelden.

3. Kies of u wilt dat Skype uw Account En toepassingsvoorkeuren op dit apparaat, bijvoorbeeld het geselecteerde thema.

• Ja : Meld u af zonder uw gebruikersnaam, wachtwoord of app-voorkeuren te verwijderen.

• No : Hiermee verwijdert u uw gebruikersnaam, wachtwoord en app-voorkeuren op dit apparaat.

• Annuleren : Blijf aangemeld bij Skype.

Skype voor Web

1. Klik op uw profielafbeelding .

2. Selecteer Afmelden .

3. Klik in het bevestigingsvenster op Afmelden Opnieuw.

Android 4.0.4 - 5.1

1. Tik op de knop menuknop Menu Knop.

2. Tik Afmelden .