We raden beheerders aan Skype voor Windows 10 en 11 via de Microsoft Store te distribueren naar hun Windows 10 en Windows 11 gebruikers. Raadpleeg de stappen met betrekking tot distributie van offline-apps inschakelen via de Microsoft Store voor meer informatie.

Voor beheerders die Skype via MSI willen distribueren, kunt u de nieuwste versie van de Skype MSI om te distribueren naar uw organisatie.

Opmerking : Controleer de Systeemvereisten voor Skype voorafgaand aan de installatie.

Meer informatie over de lijst met opdrachtregelopties .

Als u een fout ontvangt tijdens het installeren van Skype via een MSI, raadpleegt u de Windows Installer-foutberichten voor verdere hulp.