Ik wil de Skype voor Web -ervaring (preview) uitproberen. Hoe kan ik dat doen?
Ga naar https://preview.web.skype.com en meld u aan bij Skype.

Hoe kan ik weet of ik de preview heb?
Controleer uw versienummer. Nadat u zich hebt aangemeld https://preview.web.skype.com selecteert u de knop meer opties Meer naast uw profielfoto en selecteer Help en feedback . De nieuwste versie van Skype voor Web (preview) is versie 8.x.

Hoe kan ik feedback geven over de Skype voor Web (preview)?
Uw opmerkingen en feedback zijn van cruciaal belang voor ons om de ervaring van Skype voor Web (preview) te verbeteren voordat we deze beschikbaar maken voor een breder publiek. Geef uw feedback door de Een probleem melden in het Skype-menu. Of u kunt deelnemen aan de discussie in onze Microsoft-communitypost.

Een probleem melden in Skype Web Preview Wat zijn de systeemvereisten voor het gebruik van Skype voor Web (preview)?
U moet Windows 10 of hoger of Mac OSX 10.12 of hoger hebben om Skype voor Web (preview) te kunnen gebruiken. Meer informatie over welke browsers worden ondersteund voor Skype voor Web .