Met Skype-gesprekken met Alexa kunt u Skype-oproepen plaatsen en ontvangen via Alexa-apparaten met alleen het geluid van uw stem.

Dit is wat u nodig hebt om Skype-gesprekken te voeren met Alexa:

• Een compatibel alexa-apparaat met de nieuwste versie van de Alexa-app. Meer informatie over Alexa .

• De persoon die u wilt bellen, moet de nieuwste versie van Skype .

• Alexa-communicatie inschakelen in de Alexa-app.

• Koppel Skype aan uw Amazon-account in de Alexa-app:

1. Open de Alexa-app en selecteer de Menu .

2. Selecteer Instellingen .

3. Selecteer Communicatie en selecteert u Skype .

4. Meld u aan bij Skype en volg de stappen op het scherm om Skype te koppelen aan Alexa.

Hoe kan ik een Skype-gesprek voeren met Alexa?
Je kunt spraak- of videogesprekken voeren met Alexa met behulp van je stem. Zeg bijvoorbeeld gewoon 'Alexa, Skype-moeder'.

Hoe kan ik een Skype-gesprek met Alexa beantwoorden?
Wanneer je een Skype-gesprek ontvangt op Alexa, hoor je de Skype-beltoon, waarna Alexa je vertelt van wie het gesprek afkomstig is. Als je de oproep wilt beantwoorden, zeg je: "Alexa, antwoord."

Hebt u problemen met het plaatsen van een Skype-gesprek met Alexa?
Als u problemen ondervindt met mislukte oproepen, geen verbinding maken, slechte audio- of videokwaliteit of verbroken oproepen, controleert u of de persoon die u belt de nieuwste versie van Skype .

Wilt u meer weten?
Amazon Alexa Help
Problemen met aanmelden bij Skype oplossen
Hoe kan ik Skype-gesprekken optimaliseren met Alexa?