Hoe kan ik de gegevens van een contact naar iemand anders in Skype verzenden?

Je kunt het visitekaartje van een vriend delen met elk van je andere contacten, direct vanuit een chat of vanuit hun Skype-profiel. Het verzenden en ontvangen van contactgegevens is niet beschikbaar in Skype op Android 4.0.4 - 5.1.

Een visitekaartje van een vriend naar iemand verzenden:

Vanuit een chatsessie:

1. Selecteer de knop Knop Visitekaartje Visitekaartje Knop.

2. Selecteer de contactpersoon(en) die u wilt delen en selecteer vervolgens Verzenden .

Vanuit iemands profiel:

1. Ga naar het profiel van het contact dat je wilt delen.

2. Selecteer Contactpersoon delen .

3. Selecteer Verzenden naast de contactpersonen waarmee u wilt delen.

Slepen en neerzetten op het bureaublad:

1. Open een gesprek met de persoon of groep met wie u een contactpersoon wilt delen.

2. Zoek de contactpersoon die u wilt delen in uw Knop Contactpersonen Contactpersonen Of Chats .

3. Sleep de contactpersoon en zet deze neer in het gespreksvenster.

4. Kies om Delen de contactgegevens of Toevoegen de contactpersoon voor de chat. Als u ze toevoegt aan een een-op-een-chat, wordt er een nieuw groepsgesprek gemaakt.