Hoe kan ik mijn Skype-gegevens exporteren of verwijderen?

De volgende informatie helpt u bij het exporteren of verwijderen van specifieke Skype-inhoud.

Chatberichten verwijderen of gesprekken verwijderen of wissen:

Meer informatie over een chatbericht verwijderen of een gesprek verwijderen of wissen .

Uw berichten en media exporteren vanuit chat:

1. Meld u aan bij de Pagina Exporteren met uw Microsoft-account.

2. Selecteer de optie om uw Gesprekken , Bestanden of beide.

• Geëxporteerde berichten omvatten Skype- en sms-berichten, polls, geplande oproepen, swift-kaarten en locatieshares.

• Geëxporteerde media omvatten bestanden, afbeeldingen, video's, videoberichten, voicemail en oproepopnamen.

3. Selecteer Aanvraag indienen en selecteert u Blijven wanneer hierom wordt gevraagd.

4. U moet regelmatig teruggaan naar de pagina exporteren op de status van uw export, die u boven aan de pagina onder kunt zien Beschikbare exports . Een koppeling voor het downloaden van uw bestanden wordt hier ook weergegeven wanneer ze beschikbaar zijn om te downloaden.

5. Klik op de knop Downloaden om uw bestanden te downloaden.

Meer informatie over hoe lang bestanden en gegevens beschikbaar zijn in Skype .

De bestanden en chatgeschiedenis openen die zijn gedownload van Skype:

Gedownloade berichten en bestanden worden in een TAR-bestand afgeleverd. Mogelijk hebt u een externe toepassing nodig om het TAR-exportbestand te openen en uw berichten en bestanden uit te pakken.

Het .tar-bestand extraheren op Windows 10 of Windows 11:

1. Druk op de knop Windows + R toetsen op het toetsenbord om het venster Uitvoeren te openen.

2. Typ in het veld Openen: Cmd en klik vervolgens op OK .

3. Gebruik de opdracht "Change Directory" (CD) om naar uw bestand te navigeren:

• Bestanden die zijn opgeslagen in de map Downloads :Type CD-downloads en druk vervolgens op Voer .

• Bestanden die zijn opgeslagen op een andere locatie dan uw downloadmap :Type CD-MAP , waarbij DIRECTORY wordt vervangen door de mapnaam waarin het geëxporteerde bestand is opgeslagen. (IE: CD Desktop) en druk op Voer .

4. Type tar -xvfYOURFILENAME_export.tar , vervang YOURFILENAME door de naam van het geëxporteerde bestand dat meestal het patroon volgt 8_skypename_export.tar of 8_live_skypename_export.tar en druk vervolgens op Voer .

5. Nadat de opdracht is voltooid, ziet u het uitgepakte berichtenbestand met de naam messages.json in de map. U wordt aangeraden het bestand te downloaden Viewer om uw gespreksgeschiedenis gemakkelijker te lezen.

6. Na het downloaden van de Viewer opent u het door de knop index.html uit de map skype-parser.

7. Blader naar het messages.json-bestand en klik op de knop Laden Knop.

Het .tar-bestand extraheren op Mac:

Blader naar het .tar bestand dat u hebt gedownload en open het bestand. Mac heeft ingebouwde tar-ondersteuning.

Het Tar-bestand extraheren op oudere Windows-besturingssystemen:

Mogelijk hebt u een applicatio van derdenn om het bestand .tar te openen.

Opmerking : Deze koppeling wordt voor uw gemak verstrekt en is geen goedkeuring van een bepaald hulpprogramma van derden. Zorg ervoor dat alle software die u wilt downloaden, afkomstig is van een vertrouwde bron.

Uw activiteitsgegevens exporteren:

1. Ga naar de Pagina Privacy van Microsoft-account .

2. Selecteer Aanmelden met Microsoft .

3. Meld u aan bij uw Microsoft-account en selecteer vervolgens de Uw gegevens downloaden boven aan de pagina.

4. Selecteer nieuw archief Creatie om uw gegevens te exporteren. We begeleiden u door het proces.

Uw activiteitsgegevens verwijderen:

1. Ga naar de Pagina Privacy van Microsoft-account .

2. Selecteer Aanmelden met Microsoft .

3. Ga naar de activiteitengeschiedenis.

4. Vinden Skype in de lijst met activiteiten en selecteer Duidelijk om uw activiteitsgegevens voor Skype te verwijderen.

Uw diagnostische gegevens exporteren:

1. Ga naar de Ik wil een verzoek indienen met betrekking tot mijn persoonlijke gegevenspagina .

2. Selecteer Aanmelden en meld u vervolgens aan met uw Microsoft-account.

3. Vul het formulier in en voer in dat u uw diagnostische gegevens wilt exporteren in de Wat hebt u vandaag nodig van het privacyteam? Veld.

4. Selecteer Opslaan .

Een lijst met uw aankopen exporteren:

1. Meld u aan bij de Pagina Skype-account met uw Microsoft-account.

2. Onder Accountgegevens Selecteer Aankoopgeschiedenis .

3. Blader naar de maand die u wilt exporteren.

4. Selecteer een van de Maandelijks overzicht downloaden Of Maandelijkse btw-factuur .

Opmerking : Aankoopgeschiedenis wordt maximaal 10 jaar bewaard door Microsoft voor belasting- en nalevingsdoeleinden. Deze wordt automatisch verwijderd nadat de bewaarperiode is verstreken.

Uw geschiedenis van betaalde gesprekken exporteren:

1. Meld u aan bij de Pagina Skype-account met uw Microsoft-account.

2. Selecteer Gebruik .

3. Blader naar de maand die u wilt exporteren.

4. Selecteer Huidige maand exporteren naar geschiedenisbestand .

Opmerking : de geschiedenis van betaalde oproepen wordt maximaal 10 jaar bewaard door Microsoft voor belasting- en nalevingsdoeleinden. Deze wordt automatisch verwijderd nadat de bewaarperiode is verstreken.

Als u wilt weten hoe u een lijst met uw Skype-contactpersonen exporteert, gaat u naar Hoe kan ik een lijst met mijn Skype-contactpersonen exporteren?

Ga naar voor meer informatie over het verwijderen van een Skype-contactpersoon Hoe kan ik een contactpersoon verwijderen in Skype?

Locatiegegevens verwijderen:

• Op Mobiele : Tik op het bericht van de locatieshare en houd vast en selecteer vervolgens Verwijderen .

• Op desktop/web : klik met de rechtermuisknop op het bericht van de locatieshare en selecteer Verwijderen .

Opmerking : het exporteren van locatiegegevens wordt behandeld in het gespreksgedeelte exporteren.

Een export van gebruikers ontvangen die u hebt gerapporteerd:

1. Ga naar de Ik wil een verzoek indienen met betrekking tot mijn persoonlijke gegevenspagina .

2. Selecteer Aanmelden en meld u vervolgens aan met uw Microsoft-account.

3. Vul het formulier in en voer in dat u de gerapporteerde gebruikersgegevens wilt exporteren in de Wat hebt u vandaag nodig van het privacyteam? Veld.

4. Selecteer Opslaan .

Meer informatie over hoe lang bestanden en gegevens beschikbaar zijn in Skype .