Hoe kan ik schakelen tussen weergaven tijdens een Skype-videogesprek?

Tijdens een videogesprek in Skype zijn er veel opties om te kiezen hoe u uw vrienden, collega's, collega's, collega's en familie bekijkt. Op het gespreksscherm kunt u schakelen tussen Rasterweergave met maximaal 10 video- en audiostreams tegelijk, Grote galerie weergave met maximaal 49 videofeeds in een 7x7-opstelling, naast elkaar in Modus Samen of ga naar Sprekerweergave om zich te concentreren op de persoon die momenteel spreekt.

Schakelen tussen weergaven in Skype op desktop:

1. Selecteer de knop Knop Rasterweergave Schakelen tussen weergave Knop.

2. Selecteer een van de Rasterweergave , Sprekerweergave , Modus Samen Of Grote galerie in het menu.

• Als u besluit om Modus Samen , moet u eerst uw scène kiezen en vervolgens kunt u Toepassen en inschakelen voor alle chatdeelnemers.

Opmerking : Als u niet wilt deelnemen aan Modus Samen kunt u uw knop videogesprek Video Uit.

Rasterweergave in Skype met lichtthema en donker thema naast elkaar Rasterweergave hiermee kunt u maximaal 10 video- en audiostreams tegelijk op het gespreksscherm weergeven. U kunt ook kiezen voor een licht thema of een donker thema.

Schermopname van gespreksdeelnemers in de modus Samen Of u nu een een-op-een- of groepsgesprek hebt, Modus Samen plaatst uw videofeeds van deelnemers in een virtuele ruimte met een verscheidenheid aan scènes waaruit u kunt kiezen.

Schermopname van grote rasterweergave met meer dan 49 videofeeds Met Grote galerie in Skype worden maximaal 49 actieve videofeeds tegelijk weergegeven op het gespreksscherm.

Schakelen tussen weergaven in Skype op Android, iPhone en iPad:

1. Tik op de knop Knop Rasterweergave Oproepindeling Knop.

2. Als u wilt schakelen tussen weergaven, selecteert u een van de volgende opties Rasterweergave , Sprekerweergave , Modus Samen Of Grote galerie Bekijken.

Opmerking : Android-apparaten versie 8.0+ met een 2,3 GHz+ processor en iPhones 7 Plus en hoger met iOS 12+ worden weergegeven met maximaal 8 deelnemers (een 2x4-indeling) in Rasterweergave . Android-tablets versie 8.0+ met een 2,3 GHz+ processor en iPads (5e generatie en hoger, en alle iPad Pro- en Air-modellen) met iOS 12+ worden weergegeven met maximaal 9 deelnemers (een 3x3-indeling) in Rasterweergave .

Voorbeeld van moderne rasterweergave voor mobiele apparaten

Opmerking :Wanneer Samenmodus is ingeschakeld, de Oproepindeling wordt vervangen door de Scènewisselaar Knop.

De modus Samen op een mobiel apparaat.