Hoe kan ik een bladwijzer toevoegen aan een bericht in Skype?

U kunt eenvoudig belangrijke berichten of media opslaan in uw Skype-chat, als een bladwijzer voor snelle toegang later. Deze functie is niet beschikbaar in Skype voor Android 4.0.4 - 5.1 .

1. Selecteer Knop Berichten Chats .

2. Kies de chat met berichten die u wilt toevoegen aan een bladwijzer.

3. Tik en houd vast (mobiel) of klik met de rechtermuisknop (bureaublad) op de berichttekst, de koppeling of het medium in het gesprek.

4. Selecteer Bladwijzer toevoegen in het menu.

5. Ter bevestiging wordt een Knop Bladwijzer bladwijzer wordt weergegeven naast het bericht. U kunt de bladwijzer op elk gewenst moment verwijderen.

Een bladwijzer verwijderen:

1. Tik in uw chat op een bericht met een bladwijzer of klik erop met de rechtermuisknop.

2. Selecteer Bladwijzer verwijderen in het menu.

Bladwijzers weergeven en beheren

1. Selecteer uw profielafbeelding .

2. Selecteer Knop Bladwijzer Bladwijzers .

3. In het Knop Bladwijzer Bladwijzers bladert u naar een bladwijzer.

Ga als volgt te werk om naar het gesprek te gaan waarin een bladwijzer zich bevindt:

Selecteer de knop Knop Pijl-rechts Pijl naast een bericht met bladwijzer. Beweeg op het bureaublad de muisaanwijzer over een bladwijzer om de Knop Pijl-rechts Pijl .

Aanvullende opties:

In het Knop Bladwijzer Bladwijzers tik en houd vast of klik met de rechtermuisknop op een item met bladwijzers om het volgende te doen:

• Kopiëren - Kopieer de media met bladwijzers naar uw apparaat. Beschikbaar voor tekst, foto's en Emoticons .

• Opslaan - Sla de media met bladwijzers op uw apparaat op. Beschikbaar voor spraakberichten en foto's.

• Doorsturen - De bladwijzer naar een contactpersoon verzenden. Niet beschikbaar voor bladwijzers Stickers .

• Bladwijzer verwijderen - Verwijder uit het venster Bladwijzers.