Een schermlezer gebruiken om Skype-tegoed te kopen op Skype voor mobiele apparaten

Inhoud van schermlezer

Dit artikel is ook beschikbaar voor:

Skype voor Windows
Skype voor Mac

Dit artikel is bedoeld voor mensen met een visuele beperking die gebruikmaken van een schermlezerprogramma met Skype en maakt deel uit van de Toegankelijkheidsinhoud van Skype instellen. Ga voor meer algemene hulp naar Startpagina van Skype-ondersteuning .

Gebruik Skype met een schermlezer (VoiceOver op iOS-apparaten, TalkBack op Android-apparaten) om Skype-tegoed te kopen.

Skype-tegoed is een eenvoudige manier om te betalen voor Skype-functies die niet gratis zijn. U kunt deze gebruiken om te bellen naar mobiele telefoons en vaste lijnen en sms-berichten te verzenden. U kunt uw Skype-tegoed ook gebruiken om Skype-producten zoals abonnementen en Skype-nummers te kopen.

Wanneer uw Skype-tegoed is opgebruikt, kunt u gewoon meer kopen, zonder dat u zich hoeft te verbinden tot een maandelijks abonnement. De informatie in dit artikel is bedoeld voor gebruik met de nieuwste versie van Skype. Ga voor meer informatie naar Hoe kan ik Skype bijwerken?

Notities:

• In dit artikel wordt ervan uitgegaan dat u een Android-telefoon of iPhone gebruikt. Sommige navigatie en bewegingen kunnen afwijken op een Android-tablet of iPad.

• In dit artikel wordt ervan uitgegaan dat u TalkBack (voor Android) of VoiceOver (voor iOS) gebruikt.

• Dit artikel is opgesplitst in afzonderlijke secties voor iOS en Android, omdat het proces voor elk van beide enigszins verschilt.

• Ga voor meer informatie over toegankelijkheidsfuncties naar Welke toegankelijkheidsfuncties zijn beschikbaar voor Skype?

In dit onderwerp

Skype-tegoed kopen op iOS

1. Swipe in Skype naar links of rechts totdat u 'Oproepen' hoort. Dubbeltik vervolgens op het scherm.

2. Swipe naar links totdat u 'Skype naar telefoon, geld toevoegen' hoort of een lezing van uw huidige Skype-tegoedsaldo, gevolgd door 'tegoed ophalen'. Dubbeltik vervolgens op het scherm.

3. De Skype naar telefoon pagina wordt geopend. VoiceOver kondigt uw huidige Skype-tegoedsaldo en abonnementen aan. Schuif één vinger omlaag op het scherm om omlaag te gaan op de pagina. U hoort de beschikbare opties.

4. Wanneer u de gewenste optie hoort, swipet u naar rechts totdat u 'Doorgaan, knop' hoort. Dubbeltik vervolgens op het scherm.

5. U hoort 'Abonnement kopen' (als u een abonnement hebt gekozen). Swipe naar rechts totdat u 'Nu betalen' hoort en dubbeltik op het scherm.

Opmerking:  : Als u skypetegoed bijbetaalt, hoort u alleen 'Nu betalen'.

6. Als u wordt gevraagd u aan te melden met uw Apple ID, gebruikt u het schermtoetsenbord om uw wachtwoord te typen. Schuif met één vinger over het midden van het scherm totdat u 'Kopen' hoort en dubbeltik vervolgens op het scherm.

7. Als dit de eerste keer is dat u een Skype-product koopt, wordt de pagina met uw factureringsgegevens geopend. Swipe naar rechts om door de opties te bladeren. Dubbeltik op het scherm om een optie te selecteren. Gebruik het schermtoetsenbord om de vereiste informatie in de tekstvelden te typen.

8. Als u klaar bent, swipet u naar links totdat u 'Gereed' hoort. Dubbeltik vervolgens op het scherm.

Skypetegoed kopen op Android

1. Swipe in Skype naar links of rechts totdat u 'Tabblad Gesprekken' hoort. Dubbeltik vervolgens op het scherm.

2. Swipe naar links totdat u 'Skype naar telefoon, geld toevoegen' of uw huidige Skype-tegoedsaldo, gevolgd door 'tegoed ophalen' hoort. Dubbeltik vervolgens op het scherm.

3. De pagina Skype naar telefoon wordt geopend. TalkBack kondigt uw huidige Skype-tegoedsaldo en abonnementen aan. Schuif één vinger omlaag op het scherm om omlaag te gaan op de pagina. U hoort de beschikbare opties.

Opmerking:  : Als u skypetegoed eerder hebt gekocht, hebt u de optie om Automatisch opladen En Tegoed van $ 5,00 toevoegen naast de aanbevolen abonnementsopties.

4. Wanneer u de gewenste optie hoort, swipet u naar rechts totdat u 'Doorgaan met Aankoop skypetegoed' hoort, gevolgd door de prijs van het geselecteerde item. Dubbeltik op het scherm.

5. Als dit de eerste keer is dat u een Skype-product koopt, wordt de pagina met uw factureringsgegevens geopend in uw browser. Swipe naar rechts om door de tekstvelden in het formulier te navigeren. Gebruik het schermtoetsenbord om de vereiste informatie te typen.

6. Als u klaar bent, swipet u naar rechts totdat u 'Opslaan' hoort. Dubbeltik vervolgens op het scherm.

7. De Controleer uw bestelling en betaal pagina wordt geopend. Swipe naar rechts totdat u de gewenste betalingswijze hoort en dubbeltik op het scherm.

8. Swipe naar rechts om door de tekstvelden voor de geselecteerde methode te navigeren en gebruik het schermtoetsenbord om de vereiste informatie te typen.

9. Als u klaar bent, swipet u naar rechts totdat u 'Nu betalen' hoort. Dubbeltik vervolgens op het scherm.

Technische ondersteuning voor klanten met een beperking

Microsoft wil al onze klanten de best mogelijke ervaring bieden. Als u een beperking of vragen hebt met betrekking tot toegankelijkheid, neemt u contact op met de Microsoft Disability Answer Desk voor technische bijstand. Het ondersteuningsteam van Disability Answer Desk is getraind in het gebruik van veel populaire ondersteunende technologieën en kan hulp bieden in de Engelse, Spaanse, Franse en Amerikaanse gebarentaal. Ga naar de Microsoft Disability Answer Desk-site voor meer informatie over de contactgegevens voor uw regio

Als u een overheids-, commerciële of zakelijke gebruiker bent, neemt u contact op met de enterprise Disability Answer Desk .