Een schermlezer gebruiken om chatexpressies toe te voegen in Skype voor Mac

Inhoud van schermlezer

Dit artikel is ook beschikbaar voor:

Skype voor Windows
Skype voor mobiel

Dit artikel is bedoeld voor mensen met een visuele beperking die gebruikmaken van een schermlezerprogramma met Skype en maakt deel uit van de Toegankelijkheidsinhoud van Skype instellen. Ga voor meer algemene hulp naar Startpagina van Skype-ondersteuning .

Gebruik Skype met uw toetsenbord en VoiceOver, de ingebouwde schermlezer van macOS, om chatexpressies toe te voegen aan uw chatberichten door ernaar te zoeken of door expressiecategorieën te bladeren. U kunt emoticons, GIF's en stickers toevoegen. Emoticons zijn kleine emotiepictogrammen die binnen tekst in één chatbericht kunnen worden toegevoegd. GIF's en stickers zijn grotere entiteiten, waarbij ze als een afzonderlijk bericht worden verzonden zonder extra tekst. De informatie in dit artikel is bedoeld voor gebruik met de nieuwste versie van Skype. Ga voor meer informatie naar Hoe kan ik Skype bijwerken?

Notities:

In dit onderwerp

Search voor chatexpressies

1. Tijdens het schrijven van chatberichten in de Typ hier een bericht tekstinvoerveld, druk op Shift+Tab . U hoort 'Expressiekiezer openen'. Pers Terug .

2. De expressiekiezer wordt geopend en de focus bevindt zich in de Emoticons Tab. Naar de Gifs Of Stickers op de tab Recht pijltoets totdat u de juiste tabnaam hoort en druk op Terug .

3. Als u wilt zoeken naar een expressie, drukt u op de knop Tab totdat u 'Search, tekst bewerken' hoort. Voer tekst in die de expressie beschrijft. De zoekopdracht wordt uitgevoerd terwijl u typt.

4. Als u toegang wilt krijgen tot de lijst met zoekresultaten, drukt u op de VoiceOver-wijzigingstoetsen ( Control+Option ) samen met de Recht Of Links pijltoetsen en druk op Terug om de selectie te maken.

5. De expressiekiezer wordt gesloten als u een GIF- of sticker hebt geselecteerd en deze naar uw gesprek wordt verzonden. Als u een Emoticon hebt geselecteerd, wordt deze toegevoegd aan uw huidige chatbericht in de Typ hier een bericht Veld.

Opmerking:  : Als u de expressiekiezer wilt afsluiten zonder iets te selecteren, drukt u op Esc .

Door chatexpressiecategorieën bladeren

1. Tijdens het schrijven van chatberichten in de Typ hier een bericht tekstinvoerveld, druk op Shift+Tab . U hoort 'Expressiekiezer openen'. Pers Terug .

2. De expressiekiezer wordt geopend en de focus bevindt zich in de Emoticons Tab. Naar de Gifs Of Stickers op de tab Recht pijltoets totdat u de juiste tabnaam hoort en druk op Terug .

3. Als u een expressiecategorie wilt selecteren, drukt u op de knop Tab totdat u 'Expressiekiezer sluiten' hoort en druk vervolgens op Shift+Tab . Gebruik de Links En Recht pijltoetsen om tussen de categorieën te schakelen. VoiceOver kondigt ze aan terwijl u navigeert.

4. Als u de categorie wilt selecteren die u interesseert, drukt u op Terug . De focus wordt verplaatst binnen de categorie. Blader door de expressies in die categorie met behulp van de Links Of Recht pijltoetsen en druk op Terug om de selectie te maken.

5. De expressiekiezer wordt gesloten als u een GIF- of sticker hebt geselecteerd en deze naar uw gesprek wordt verzonden. Als u een Emoticon hebt geselecteerd, wordt deze toegevoegd aan uw huidige chatbericht in de Typ hier een bericht Veld.

Opmerking:  : Als u de expressiekiezer wilt afsluiten zonder iets te selecteren, drukt u op Esc .

Technische ondersteuning voor klanten met een beperking

Microsoft wil al onze klanten de best mogelijke ervaring bieden. Als u een beperking of vragen hebt met betrekking tot toegankelijkheid, neemt u contact op met de Microsoft Disability Answer Desk voor technische bijstand. Het ondersteuningsteam van Disability Answer Desk is getraind in het gebruik van veel populaire ondersteunende technologieën en kan hulp bieden in de Engelse, Spaanse, Franse en Amerikaanse gebarentaal. Ga naar de Microsoft Disability Answer Desk-site voor meer informatie over de contactgegevens voor uw regio.

Als u een overheids-, commerciële of zakelijke gebruiker bent, neemt u contact op met de enterprise Disability Answer Desk .