Je Skype-naam is de gebruikersnaam die is gemaakt toen je voor het eerst Skype ging gebruiken. Mogelijk is deze naam automatisch voor je gegenereerd. Dit is een unieke id waardoor anderen je gemakkelijker kunnen vinden in Skype. De id kan niet worden gewijzigd. Wat je wel kunt wijzigen, is je Skype-weergavenaam die in de zoekresultaten wordt weergegeven samen met je Skype-naam (unieke id). Meer informatie over hoe u de skype-weergavenaam wijzigt .

Als u een nieuwe of andere Skype-naam wilt, moet u een nieuw account maken. Hier zijn enkele dingen waaraan je moet denken voordat je een nieuw account maakt:

• Je nieuwe Skype-naam is een reeks letters en cijfers die automatisch wordt gegenereerd door Skype wanneer je je account maakt. Deze reeks kan niet worden gewijzigd.

• Zorg ervoor dat u uw Skype-bestanden en chatgeschiedenis exporteren Evenals uw Skype-contactpersonen vanuit uw Skype-account voordat u wordt gesloten. Deze informatie is bedoeld voor je administratie, maar je kunt de geëxporteerde gegevens en contactpersonen niet importeren in je nieuwe Skype-account.

Wanneer het nieuwe account is gemaakt, kun je het oorspronkelijke Skype-account sluiten als je dat account niet meer nodig hebt. Daarmee wordt ook je Microsoft-account gesloten. Meer informatie over uw account sluiten .