Hoe kan ik mijn telefoonnummer wijzigen of verwijderen in Skype?

Skype kan uw mobiele nummer op verschillende manieren gebruiken, zoals een manier om u aan te melden, om de nummerweergave weer te geven of om te gebruiken voor het doorschakelen van gesprekken, zodat u geen Skype-gesprekken mist. U moet ook uw telefoonnummer verifiëren om het op te slaan in uw profiel.

Als u het mobiele nummer wilt wijzigen dat is gekoppeld aan uw account voor Skype, kunt u dit op enkele plaatsen wijzigen.

1. Meld u aan bij uw Skype-profielpagina .

Opmerking : U hebt ook toegang tot uw Skype-profiel vanuit de Skype-app. Selecteer uw profielfoto en selecteer Instellingen en selecteert u vervolgens in Account en profiel Controleren onder uw telefoonnummer.

2. Ga naar uw Contactgegevens :

• Op Desktop - Schuif omlaag naar Contactgegevens .

• Op Mobiele - Tik op de knop Contactgegevens Tab.

3. Selecteer Profiel bewerken en ga naar het veld telefoonnummer.

4. Wijzig het nummer in uw nieuwe nummer en selecteer Opslaan .

5. Selecteer Telefoonnummer verifiëren om uw toegevoegde nummer te verifiëren. U ontvangt een melding op dat nummer om het te verifiëren.

Opmerking: Als u uw telefoonnummer niet verifieert, wordt u mogelijk verwijderd uit de zoekresultaten van Skype. Meer informatie over verificatie van telefoon- en e-mailadressen .

1. Ga naar Beheren hoe u zich aanmeldt bij Microsoft en meld u aan.

2. Onder Accountalias , vindt u uw e-mailadres en telefoonnummer in de lijst.

3. Selecteer Verwijderen naast uw telefoonnummer.

Opmerking : als uw telefoonnummer uw primaire alias is, moet u een aantal extra stappen uitvoeren om het te verwijderen. Meer informatie over hoe u Het e-mailadres of telefoonnummer voor uw Microsoft-account wijzigen .

4. Als u een ander telefoonnummer wilt toevoegen, selecteert u Telefoonnummer toevoegen en volg de aanwijzingen.

Meer informatie over het wijzigen of verwijderen van uw nummer Skype-beller-id En Doorschakelen .

Naarmate we de ervaring van het Skype-profiel blijven verfijnen, verwijderen we soms overbodige velden. Met de meest recente update hebben we de opties voor telefoonnummers voor Thuisgebruik en Office verwijderd om de Skype-profielervaring te consolideren en te vereenvoudigen. Als u al een Thuis- of Office-nummer in Skype hebt, worden deze gedeactiveerd in uw profiel; ze kunnen niet worden bijgewerkt, maar u kunt ze verwijderen. In toekomstige updates kunt u mogelijk niet zoeken in Skype op deze telefoonnummers.