Kunnen mensen mij vinden met mijn telefoonnummer in Skype?

Als u een telefoonnummer gebruikt om u te registreren of u aan te melden bij Skype, of als u een telefoonnummer in uw Skype-profiel hebt, kunnen personen naar u zoeken met dat telefoonnummer om verbinding met u te maken en te chatten.

Als u uw telefoonnummer liever niet kunt doorzoeken, kunt u dit op elk gewenst moment doen.

Zoekbaarheid van telefoon uitschakelen

1. Selecteer uw profielafbeelding .

2. Selecteer Instellingen .

3. Selecteer Contactpersonen en selecteert u Privacy .

4. Selecteer Uitschakelen naast uw telefoonnummer. U kunt deze optie op elk gewenst moment opnieuw inschakelen.

Opmerking : U kunt uw telefoonnummer wijzigen of verwijderen uit uw Microsoft-account, maar als uw telefoonnummer uw primaire alias is, moet u een aantal extra stappen uitvoeren om het te verwijderen. Meer informatie over hoe u Het e-mailadres of telefoonnummer voor uw Microsoft-account wijzigen .

Als u het telefoonnummer in uw Skype-profiel liever niet kunt doorzoeken, kunt u het op elk gewenst moment verwijderen.

Het telefoonnummer uit uw Skype-profiel verwijderen

1. Meld u aan bij uw Skype-profielpagina .

2. Schuif omlaag naar Contactgegevens en selecteer Profiel bewerken .

3. Verwijder het telefoonnummer en selecteer Opslaan .

Als u liever helemaal niet kunt zoeken, kunt u ook niet zichtbaar zijn in de zoekresultaten van Skype . Houd er rekening mee dat als u zich afmeldt voor zoekopdrachten, dit voorkomt dat personen met wie u nog nooit hebt gechat u kunnen vinden, tenzij u rechtstreeks contact met hen opneemt. Meer informatie over wat gebeurt er als u zich afmeldt voor zoeken in Skype .

Wilt u meer weten?
Wie kan mijn Skype-profiel en aanwezigheidsstatus zien?