Hoe draag ik mijn vaste telefoonnummer naar Skype over? (Alleen EU)

In bepaalde EU landen en bij bepaalde providers kunt u voortaan uw geografische (vaste) nummer naar Skype overdragen. Dit proces kan enkele weken in beslag nemen, afhankelijk van uw land/regio en provider.

Opmerking: Skype biedt geen ondersteuning voor niet-geografische (niet-vaste nummers) voor het overdrachtproces. Dit betekent dat u mobiele telefoonnummers niet kunt overdragen naar Skype, omdat deze niet worden ondersteund.

In de volgende landen/regio‘s kunt u uw vaste nummer van een provider in de lijst naar Skype overdragen.

• Tsjechië: BICs

• Finland: DNA

• Frankrijk: Voxbone

• Duitsland: 42Com

• Hongarije: 4Voice

• Ierland: UPC

• Roemenië: GTS Romania

• Zweden: DNA

• Verenigd Koninkrijk: Wavecrest

Volg deze stappen om uw vaste nummer over te dragen naar Skype.

1. Aanmelden naar uw account.

2. Selecteer Poort in uw telefoonnummer linksonder in het scherm onder uw profielfoto.

3. Selecteer uw land/regio in de vervolgkeuzelijst met beschikbare landen/regio's.

4. Klik op de koppeling om het juiste document of de juiste documenten voor uw land/regio en provider te downloaden. Vul vervolgens alle benodigde informatie in.

Opmerking: Uw naam en adres op uw autorisatiebrief (LOA) moeten overeenkomen met de naam en het serviceadres dat u hebt opgegeven aan uw huidige vervoerder. De LOA moet ook zijn ondertekend door de wettelijke eigenaar van het nummer.

5. Wanneer u uw LOA hebt ingevuld, selecteert u Bestand uploaden om uw voltooide LOA te uploaden.

Opmerking: Door dit document te uploaden, gaat u akkoord met het delen van deze informatie met de huidige (uitgaande) provider (uw huidige telefoonbedrijf) en de nieuwe (inkomende) provider (Skype).

6. Selecteer Blijven onderaan de pagina.

7. Voer het telefoonnummer in dat u wilt overdragen naar Skype.

Opmerking: Uw landcode wordt automatisch ingevuld.

8. Selecteer Blijven onderaan de pagina.

9. In sommige landen/regio's wordt een formulier voor het verzamelen van gegevens weergegeven. U kunt dit formulier downloaden door op de koppeling te klikken.

10. Selecteer Blijven onderaan de pagina.

11. Voer de gegevens in voor uw Skype-nummerabonnement en klik op Blijven onderaan de pagina.

12. Kies uw factureringsperiode en selecteer vervolgens Blijven onderaan de pagina.

13. Kies uw betaalmethode. Als u een nieuwe betalingswijze wilt toevoegen, selecteert u Een nieuwe betalingswijze toevoegen en kies vervolgens uw betalingstype en voer uw gegevens in.

14. Selecteer Creatie bestelling .

Uw verzoek voor het overdragen van uw nummer is voltooid en ons team neemt binnenkort contact met u op om ontvangst van het verzoek te bevestigen.

Vanaf de overdrachtsdatum wordt het vermelde bedrag elke maand (inclusief belastingen) in rekening gebracht tot u opzegt. Voordat eventuele toekomstige prijswijzigingen worden doorgevoerd, zal u een melding ontvangen.

Drie dagen voor de verlengdatum wordt de volgende abonnementsperiode in rekening gebracht. Als u wilt opzeggen, moet u dit doen voor de rekeningdatum om kosten te voorkomen.

U kunt op elk gewenst moment annuleren na uw eerste in rekening gebrachte accountpagina door op het abonnement te klikken dat u wilt annuleren. Meer informatie over het annuleren van uw Skype-nummer .

Dit is een terugkerende betaling, wat betekent dat elke factureringsperiode een bedrag in rekening wordt gebracht. Zorg ervoor dat uw betalingswijze terugkerende betalingen ondersteunt.