Hoe kan ik Nu vergaderen van Skype gebruiken vanaf mijn Windows 10 taakbalk of Outlook.com?

We hebben het nog eenvoudiger gemaakt om contact te maken met uw vrienden en familie in Skype door Nu vergaderen te integreren in de Windows 10 taakbalk en Outlook.com. Meer informatie over Nu vergaderen en hoe u deze kunt gebruiken in Skype .

Een vergadering maken vanaf de taakbalk

Nu vergaderen GIF maken

1. Selecteer de knop Knop Gesprek starten Nu vergaderen op de taakbalk.

2. Selecteer een vergadering Creatie .

3. Hier kunt u het volgende doen:

• Wijzig de naam van de vergadering.

• Deel uw koppeling en nodig anderen uit.

• Start de vergadering.

Deelnemen aan een vergadering vanaf de taakbalk

Deelnemen aan meet now gif

1. Selecteer de knop Knop Gesprek starten Nu vergaderen op de taakbalk.

2. Selecteer Deelnemen aan een vergadering .

3. Voer de uitnodigingskoppeling of vergaderingscode in en selecteer Join .

Opmerking :De Nu vergaderen in de Windows 10 taakbalk is niet beschikbaar als u bent aangemeld bij een pc met een AAD-account (Azure Active Directory) en/of op de Windows 10 Enterprise-editie.

Nu vergaderen in Outlook.com

Nu vergaderen in Outlook.com We hebben Nu vergaderen ook geïntegreerd in uw persoonlijke Outlook.com. Wanneer u Nu vergaderen , kunt u de koppeling kopiëren, delen of de oproep direct starten.