Wat is het tabblad Vandaag in Skype en hoe gebruik ik het?

Het tabblad Vandaag in Skype helpt u op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de laatste trends. U kunt het tabblad Vandaag aanpassen om de dingen weer te geven waarin u geïnteresseerd bent. Het tabblad Vandaag is alleen beschikbaar in de VS op Skype voor Android.

Interesses beheren en toevoegen aan Mijn kanalen

1. Tik op de knop Vandaag in de Skype-app.

2. Tik Beheren Naast Mijn kanalen .

3. U kunt opties selecteren onder Interesses ontdekken of zoek naar iets specifieks in de Wat zoekt u? Veld.

4. Tik Gedaan wanneer u klaar bent met het maken van uw selecties. Uw bijgewerkte interesses worden weergegeven onder Mijn kanalen .

Verhalen in uw feed aanpassen

1. Tik op de knop Vandaag in de Skype-app.

2. Selecteer de knop Meer Optie knop meer opties naast een van de verhalen in uw feed.

3. U kunt het volgende selecteren:

• Meer verhalen zoals deze - kies ervoor om meer verhalen te krijgen die vergelijkbaar zijn met de verhalen die zijn geselecteerd

• Minder verhalen zoals deze - kies ervoor om minder verhalen te krijgen die vergelijkbaar zijn met de geselecteerde

• Delen - kies ervoor om dit verhaal te delen met een van uw Skype-contactpersonen of tik op de knop Delen onderaan de Koppeling delen om te delen met iemand buiten Skype.

• Interesses beheren - kiezen om interesses te beheren en toe te voegen aan Mijn kanalen

• Annuleren

4. Nadat u een selectie hebt gemaakt, wordt u teruggeleid naar uw Vandaag-feed.

Het tabblad Vandaag uitschakelen in Skype
Als u het tabblad Vandaag liever niet wilt gebruiken in Skype, kunt u dit uitschakelen:

1. Tik op uw profielafbeelding in de Skype-app.

2. Tik Instellingen en tik vervolgens op Uiterlijk .

3. Omlaag en onder schuiven Onderste navigatie , zet u de wisselknop voor Tabblad Vandaag inschakelen Uit. Het tabblad Vandaag wordt verwijderd uit de onderste navigatie in Skype. U kunt het tabblad Vandaag op elk gewenst moment opnieuw inschakelen.