Wat zijn de vereisten voor het verkrijgen van een Skype-nummer in Japan?

Vanwege Japanse regelgeving, met ingang van 12 juni 2023, wanneer u een aanvraagt Skype-nummer in Japan moet u de verificatiestroom doorlopen om een nummer te kopen.

Nadat u de verificatiestroom hebt voltooid, krijgt u het geselecteerde Skype-nummer.

Dit is wat u kunt verwachten na het plaatsen van uw bestelling:

• Je moet een identiteitsbewijs uploaden (Paspoort, Mijn nummerkaart, Verblijfskaart).

• Je moet een live selfie maken of een Headshot-foto uploaden.

• U moet de Microsoft Authenticator-app installeren op uw mobiele apparaat.

Hoe kan ik Microsoft Authenticator installeren?

Search voor de Microsoft Authenticator-app in de App Store op uw Apple iOS-apparaat of in de Google Play Store op uw Android-apparaat.

Voor meer informatie over het downloaden en installeren gaat u naar De Microsoft Authenticator-app downloaden en installeren of voor het instellen ervan gaat u naar Persoonlijke Microsoft-accounts toevoegen aan de Microsoft Authenticator-app .

Tips voor hulp bij de verificatiestroom

Tips met betrekking tot de vorm van id:

• U moet een close-up hebben met de hele voor- en achterkant van uw identiteitskaart. Zorg ervoor dat alle tekst op de kaart leesbaar is.

• De grootte van de installatiekopieën mag niet groter zijn dan 5 MB.

• De afbeelding moet de indeling .png of .jpeg hebben.

Tips voor de live selfie of headshot foto:

• Zorg ervoor dat uw selfie de focus heeft.

• Zorg ervoor dat je selfie naar voren staat en je naar de camera kijkt.

• Zorg ervoor dat je selfie je hele hoofd en schouders bevat.