Kan ik het gebruik van een lid controleren met Skype Manager ™?

Ja. Het gebruiksrapport in Skype Manager bevat een gedetailleerd activiteitenrapport van het Skype-gebruik van uw leden. Dit omvat de tijd, datum, duur en bestemmingsnummer van alle oproepen en sms-berichten en details van aankopen en downloads.

Houd er rekening mee dat:

• Leden met persoonlijke accounts moeten beheerders toestemming geven om informatie over hun individuele Skype-gebruik te bekijken en ze kunnen deze toestemming op elk gewenst moment intrekken. Als ze geen toestemming hebben gegeven, kunnen beheerders alleen hun huidige Skype-tegoedsaldo bekijken.

Gedetailleerde activiteitenrapporten van de accounts van leden weergeven:

1. Aanmelden bij Skype Manager en ga naar de Rapporten Sectie.

2. In het Gebruik klikt u op Ik wil toegang tot de rapporten . (U kunt de toegang tot deze informatie op elk gewenst moment verwijderen door de instellingen op deze pagina te wijzigen.)

3. Voer de naam in van het lid waarvoor u gedetailleerde activiteitenrapporten wilt weergeven.

4. Er wordt een rapport weergegeven over het skypetegoedgebruik van het lid voor de opgegeven maand.

Het rapport bevat details voor elke keer dat het lid Skypetegoed heeft gebruikt, inclusief wanneer het is gebruikt, waarvoor het is gebruikt, het tarief per minuut van het gesprek, de gespreksduur en de kosten.

Houd er rekening mee dat u door toegang te krijgen tot persoonlijke en verkeersgegevens van leden, mogelijk moet voldoen aan de lokale wetgeving inzake gegevensprivacy in veel rechtsgebieden. Zorg dat je vertrouwd bent met de wetgeving die op je locatie en voor je beoogde gebruik van toepassing is.

Voor meer gedetailleerde hulp en informatie over Skype Manager zijn er een snelstartgids, een gebruikershandleiding en verschillende zelfstudiefilms beschikbaar op de Pagina Hulplijnen van de Skype-ondersteuningssite.