Hoe kan ik mijn e-mailadres wijzigen in mijn Skype-profiel?

U moet een e-mailadres in uw profiel hebben, omdat we dit gebruiken om contact met u op te stellen met belangrijke informatie over uw Skype-account. Uw vrienden en familie kunnen u ook vinden op basis van uw e-mail en zoekvoorkeuren. Als u uw e-mailadres niet hebt geverifieerd, kunt u mogelijk niet zoeken in Skype op dat e-mailadres. Meer informatie over verificatie van telefoon- en e-mailadressen .

U kunt een e-mailadres in uw profiel wijzigen als u dit niet meer gebruikt. Uw e-mailadres wijzigen:

1. Aanmelden bij uw account .

2. Selecteer uw profielfoto of selecteer Profiel bewerken in de sectie Accountgegevens onderaan de pagina.

Opmerking : Als u een iPhone of iPad gebruikt en geen opties hebt, moet u mogelijk de geschiedenis en cookies wissen op uw apparaat en meld u opnieuw aan.

3. Schuif omlaag naar de sectie Contactgegevens en selecteer de Profiel bewerken Knop.

4. Verwijder uw oude e-mailadres en voer het nieuwe e-mailadres in. Controleer het nieuwe e-mailadres en selecteer vervolgens de Opslaan onderaan de pagina.

Opmerking : Als u meerdere e-mailadressen hebt, kunt u deze alleen toevoegen aan Skype nadat uw huidige e-mailadressen zijn geverifieerd.

Ga als volgt te werk om uw profiel-e-mailadres te verifiëren:

1. Aanmelden bij uw account . Opmerking :U hebt ook toegang tot uw Skype-profiel vanuit de Skype-app. Selecteer uw profielfoto en selecteer Instellingen en selecteert u vervolgens in Account en profiel Controleren onder uw e-mail.

2. Selecteer uw profielfoto of selecteer Profiel bewerken in de sectie Accountgegevens onderaan de pagina.

Opmerking : Als u een iPhone of iPad gebruikt en geen opties hebt, moet u mogelijk de geschiedenis en cookies wissen op uw apparaat en meld u opnieuw aan.

3. Selecteer Controleren uw e-mail onder de vermelde e-mail.

4. Er wordt een eenmalige code verzonden naar uw e-mailadres. Voer de verzonden code in het verificatievak in en selecteer de Controleren Knop.

5. Als de code onjuist was, kunt u de code opnieuw invoeren. Als uw code juist was, ziet u Geverifieerd e-mailadres naast het e-mailadres van uw profiel.

Bent u uw wachtwoord vergeten? Wij kunnen u helpen.