Det er alltid gratis å ringe Skype-kontakter på Skype – men å ringe til en mobiltelefon eller fasttelefon via Skype krever Skype-kreditt eller en abonnement.

1. Finn personen du vil ringe fra Kontakter Kontakter-knappen Listen.

2. Velg kontakten du vil ringe, og velg deretter Lyd lydanrop-knappen Eller Video videosamtale-knappen Knappen. Hvis du vil foreta et gruppeanrop, legger du ganske enkelt til en annen deltaker i en en-til-en-chat eller velger Start samtale-knappen Start samtale i en gruppechat.

• Hvis personen du vil foreta et lydanrop for, har et Skype-nummer eller en fasttelefon lagt til på kontoen sin, kan du ringe dette nummeret ved hjelp av Skype Credit eller Skype-abonnementet.

Merk : I lydsamtaler behandles anropslyden for å filtrere ut ekko, opprettholde lydkvaliteten og redusere varselet om manglende lydbiter (opptil 120 millisekunder). I videosamtaler oppdager Skype automatisk proporsjonene til ansiktet ditt og optimaliserer videoen, slik at når andre videosamtaledeltakere zoomer inn på ansiktet ditt, bruker Skype automatisk den tilgjengelige plassen effektivt. Når du bruker bakgrunnsskift eller uskarphet, behandles videostrømmen for å finne området i ansiktet ditt og bruke bakgrunnseffekten.

3. Velg avslutt samtale avslutt samtale-knappen for å legge på.

Tips : Du kan også raskt gjøre om en chat til en samtale – bare velg Lyd lydanrop-knappen Eller Video videosamtale-knappen fra en en-til-en-chat, eller velg Start samtale-knappen Start samtale i en gruppechat.

Merk : Hvis du har synkroniserte mobiladressen med Skype-kontaktlisten kan du også foreta Skype-anrop direkte fra enhetens kontaktliste. Bare trykk på Skype-knapp ved siden av personen du vil ringe. (Tilgjengelig i Skype på Android (6.0 +), iPhone og iPad).

1. Fra Samtaler lydanrop-knappen velger du lydanrop-knappen Ny samtale eller ringe en eksisterende gruppe .

2. Hvis det er en ny samtale, velger du opptil 100 deltakere (99 pluss deg selv) som du vil inkludere.

3. Velg Kaller Knappen.

Merk : For alle gruppesamtaler med mer enn 25 deltakere vil de være ringløse. Gruppen mottar et varsel om at samtalen har begynt, og deltakerne kan velge knappen Bli med i samtalen når de er klare. For videosamtaler med mindre enn 25 deltakere, når du starter en Video videosamtale-knappen du kan velge om du vil at anropet skal ringe alle i gruppen eller være ringløs. Samtaler uten ringing sender et varsel til deltakere uten å forstyrre dem ved å ringe, og hvis noen trenger et ekstra «dytt», har du muligheten til å ringe dem individuelt.

Android 4.0.4 - 5.1

1. Fra anropene dine lydanrop-knappen velger du Start en ny samtale .

2. Velg Ny gruppesamtale Ny gruppesamtale-knapp .

3. Velg alle deltakerne du vil ringe til.

4. Velg Lyd lydanrop-knappen Eller Video videosamtale-knappen Knappen.

Du trenger litt Skype-kreditt eller en Abonnement for å ringe noen på mobilen eller fasttelefonen.

1. Åpne numerisk tastatur numerisk tastatur-knapp

• Velg land/region fra rullegardinmenyen for å ringe et internasjonalt nummer.

2. Søk etter kontakten med én av disse metodene:

• Søk etter telefonnummeret til kontakten ved hjelp av det numeriske tastaturet.

• Du kan også bruke tastekombinasjonen for nummer/bokstav på det numeriske tastaturet til å søke etter navnet til kontakten.

Følg disse trinnene hvis du allerede har personen i kontaktlisten:

1. Finn personen du vil ringe fra Kontakter Kontakter-knappen Listen.

2. Velg personen du vil ringe, og velg deretter Lyd lydanrop-knappen Knappen.
    Hvis personen har lagret mer enn ett telefonnummer, kan du velge nummeret du vil ringe fra en rullegardinliste.

Kan folk ringe meg i Skype fra mobilen eller fasttelefonen?

Ja, men du trenger en Skype-nummer for at de skal ringe deg på.

Opptil 100 personer (99 pluss deg selv) kan være i samme lydsamtale. Det maksimale antallet videostrømmer varierer avhengig av plattformen og enheten du bruker. Mer informasjon om moderne rutenettvisning der du kan vise opptil 10 videostrømmer samtidig.

Ja, bruk det numeriske tastaturet til å taste inn grønne numre i Skype. Følgende land og tallområder støttes og er gratis for alle brukere:

Frankrike: +33 800, +33 805, +33 809
Polen: +48 800
STORBRITANNIA: +44 500, +44 800, +44 808
USA: +1 800, +1 866, +1 877, +1 888
Taiwan: +886 80

Skype er ikke en erstatning for telefonen din og bør ikke brukes til nødanrop. Det finnes noen tilfeller der begrensede nødanrop støttes via Skype, få mer informasjon .

Er du klar til å lære mer?
Hva kan jeg gjøre under en Skype-samtale?
Hvordan svare på et anrop i Skype? H Kan jeg behandle gruppeinnstillinger i Skype?