Hvis du har glemt Skype-passordet, tilbakestill passordet nå .

Hvis du har glemt Skype-passordet, men ikke har tilgang til e-posten eller telefonen for å bekrefte identiteten din:

1. Gå til skjema for kontooppretting .

2. Du blir bedt om e-postadresse, telefonnummer og Skype-navn i tillegg til en annen e-postadresse vi kan ta kontakt med deg på.
    Finn informasjon om gjenopprettingsskjemaet, inkludert tips for å fullføre det, her .

3. Det kan ta opptil 24 timer å bekrefte informasjonen din etter at du har sendt inn skjemaet. Resultatet sendes til den andre e-postadressen du oppga.

1. Gå til Påloggingsside for Skype .

2. Velg Flere påloggingsalternativer .

3. Velg Glemt brukernavnet mitt .

4. Du blir bedt om å oppgi et telefonnummer eller en annen e-postadresse som er assosiert med Microsoft-kontoen din.

5. Vi sender en sikkerhetskode til telefonnummeret eller e-postadressen du brukte. Skriv inn koden, og velg Neste .

6. Vi viser deg kontoene som er assosiert med telefonnummeret eller e-postadressen du oppga. Vi skjuler deler av brukernavnet av sikkerhetsmessige årsaker. Når du ser kontoen du leter etter, velger du Logg inn .

Hvis du har glemt brukernavnet og mottar meldingen «At Microsoft-kontoen ikke finnes», kan disse trinnene hjelpe deg med å finne eller huske Microsoft-kontoen din .

Du kan også sjekke ut våre feilsøkingsveiledning hvis du har andre påloggingsproblemer.